Vi søker en inspirerende konseptutvikler

Vi søker en inspirerende konseptutvikler

Drømmer du om å utvikle den neste Amazon Prime, Uber eller Airbnb? Har du erfaring fra produkt- og tjenesteutvikling og er god til å engasjere folk rundt deg? Da er det mulig Elkjøps nyopprettede stilling er designet for nettopp deg.

Elkjøp har langt mer å by på enn elektronikkprodukter. Visste du at for eksempel at kjeden har 150 tjenester i sortimentet, som tilbyr kunder alt fra telefonsupport via mobilkamera til oppsett av robotgressklipper, montering og overføring av innhold fra ny til gammel mobil? For å bli enda bedre på å utvikle det kundene ønsker seg, og lage konsepter som tar bransjen til et nytt nivå, oppretter Elkjøp Nordic nå en ny rolle: En team lead Customer Concepts til å lede en avdeling som skal kreere tjenester og introdusere nye konsepter fra et merkevareperspektiv.

Som betyr noe for folk
Elkjøp ønsker en engasjert teamleder som evner å inspirere folk rundt seg. Den som går inn i rollen må kunne gi eget team og øvrige forretningsenheter lyst til å samarbeide om nye, relevante og verdiskapende tjenester. Er dette deg, har du skapt produkter og tjenester tidligere, og har erfaring med å utvikle løsninger som betyr noe for folk. Du må være orientert om hva som rører seg i markedet og evne å snu deg raskt. I tillegg bør den nye lederen kunne skape tjenester basert på analyse og innsikt, og evne å utforme strategier som skaper verdier over tid.
– Vi håper å få en teamleder som kan utfordre arbeidsmetodene våre og skape nye prosesser for samarbeid og utvikling av tjenestespekteret, sier Åshild Indresøvde, Chief Brand Officer i Elkjøp Nordic.

Sjeldne muligheter
I Elkjøp vil du møte en engasjert gjeng som er glad i jobben sin. Stå-på-vilje og entusiasme preger de ansatte, som i dag teller over 11000 i Norden. Elkjøp har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene og Grønland. Elkjøp Nordic er Norges femte største selskap, og med attraktive produkter og stordriftsfordeler, tjener Elkjøp gode penger. En fordelaktig konsekvens er investeringsevne og ytterligere pågangsmot til å utvikle mer.
– Vi er mange som har jobbet i Elkjøp i flere år, og det skyldes nok at vi har en arbeidsplass som gir muligheter vi ikke får mange andre steder. Med hele Norden som nedslagsfelt blir vi godt fulgt opp av store leverandører som Google, Samsung og Facebook, og vi får inngående kunnskap om hva som skjer rundt neste sving utviklingsmessig, sier Indresøvde.

For mer informasjon >>

Publisert: 28. juli 2018