– Vi ser etter deg som både evner å trekke i tråder og å være på scenen

– Vi ser etter deg som både evner å trekke i tråder og å være på scenen

Det sier Svein Strøm, konsernsjef hos bilforhandleren Bavaria. Han er entusiastisk i sin beskrivelse av selskapets utvikling og fremtidige behov. – Stillingen vi nå besetter er nok ikke enkel, men den er forhåpentligvis veldig spennende for den riktige kandidaten, sier Strøm.

Bavaria er i dag et selskap med 450 ansatte i Norge og Sverige. Selskapet har hatt en sterk vekst ved å forhandle bilene BMW og Mini de siste 19 årene. Etter en omfattende strategiprosess har selskapet nå besluttet å ta viktige grep for videre utvikling og for å ta Bavaria til det neste nivået.

– Selskapet skal ha videre vekst og være en betydelig aktør i det nordiske markedet fremover. For å få dette til er kultur- og organisasjonsutvikleren helt avgjørende for oss. Vi skal utvikle en innovasjonskultur som er i front for å overgå våre kunders forventninger til bilkjøp og bilhold, sier Strøm

Rektor for Bavaria Academy

Den nye kultur- og organisasjonsutvikleren skal forankre entusiasmen i selskapet og sørge for at medarbeidere gjør de riktige tingene mer bevisst, oftere og gjerne alltid. En viktig oppgave i den sammenheng blir å være rektor for Bavaria Academy. Utdannings-programmet skal sørge for at selskapet utvikler det menneskelige aspektet ved bilkjøp, -salg og bilhold.

– Vår nye rektor skal få skolen opp og stå, sikre sterke interne og eksterne lærekrefter, etablere en utdanningsstruktur og ikke minst sørge for implementering og oppfølging blant våre mange medarbeidere, sier Strøm.

Fremdeles tenåring

Bavaria er, i følge Strøm, et selskap preget av  entusiaster. Et stort flertall av medarbeiderne står på for sine kollegaer og kunder, langt mer enn avtalt timeantall skulle tilsi.

– Bavaria har blitt 19 år, men er fremdeles en tenåring. Det gjør nok at vi er noe løsere i snippen enn mange andre aktører der ute. Vi ser derfor etter en kollega som kan hjelpe oss å bevare entusiasmen og i tillegg løfte Bavaria til det neste nivået, sier Strøm.

Publisert: 9. mars 2015