The mysterious life of UX designers

The mysterious life of UX designers

Kantega søker flere flinke UX-researchere og designere, det skader ikke om du har litt selvironi! Som en del av et faglig sterkt miljø får du muligheten til å skinne og bli sett. I Kantega har vi stor lidenskap for godt design og elegant teknologi. Vi eier vårt eget IT-selskap. Det gjør noe med oss. Som medeier har du stor påvirkning både på egen og Kantegas utvikling.

Spennende kundeportefølje
Kantega har mange av Norges ledende selskap på kundelisten. Vår største kundegruppe er innen bank og finans, men vi har også store prosjekter sammen med offentlig sektor og start ups i privat sektor. Vi utvikler avanserte, virksomhetskritiske IT-løsninger for kunder med høye krav til kvalitet, brukervennlighet og sikkerhet.

Vi ønsker oss flere UX-designer

  • Som har innsiktsarbeid, tjenestedesign eller interaksjonsdesign som kjernekunnskap.
  • Som kan kunsten å kartlegge uten å slippe brukerens behov og hvilke resultater kunden ønsker av syne. I kassa di har du verktøy som tar med kunden og resten av teamet trygt gjennom tydelige konsepter og gjennomtenkte interaksjoner.
  • Som har minimum bachelorgrad og 5 års relevant erfaring fra lignende arbeid.
  • Som er selvdrevne, ansvarlige, har godt humør og kommuniserer godt på norsk – og virkelig vil bli god på det de driver med.

Har du lyst til å jobbe i Kantega?
Da får du en god markedslønn og blir medeier fra første dag. 1000 aksjer i velkomstgave er vår måte å si at vi har tro på deg og det du vil bidra med. For ytterligere informasjon om stillinger ta kontakt med Nye og Kloke Hoder ved Hilde Sem på tlf 452 21 039.

Publisert: 9. april 2018