Teknologer søkes til nyetablert design- og teknologiselskap

Teknologer søkes til nyetablert design- og teknologiselskap

Vi etablerer nå Studio VUES, et nytt design- og teknologiselskap som er en del av Devoteam. Studio VUES skal i løpet av de fire neste årene bli et miljø med 50 dyktige designere og teknologer inkludert business designere, tjenestedesignere, UX, UI, front- og backend utviklere.

Vi tror på en hverdag med mening og innflytelse for alle og organiserer oss i flerfaglige team som vil operere som selvstendige business units tett på kundene. Vi er opptatt av deg og din utvikling, derfor tilbyr vi en vilkårspakkesom vi kaller 7 summits:  7 ukers ferie, 7 prosent pensjonssparing, 7 studiedager, 7 timer personlig utvikling, 7 timers frivillighet og vi tror du skal tilhøre et av 7 team som en av 7 medlemmer.

Vil du bli en av våre Teknologer?

Kjenner du deg igjen i vår søken etter magien der hvor brukerens behov møter bedriftens forretningsmål og det å utfordre hva som er mulig? Ser du deg som en kreativ teknolog som evner å benytte teknologi på nye måter og holder deg løpende oppdatert – ja da vil vi gjerne snakke med deg.

Kort oppsummert handler dette mye om følgende:

Som en del av teamet i Studio VUES vil du: 

 • Bidra til å identifisere brukerbehov og utarbeide forslag til løsninger på disse
 • Bygge digitale tjenester og produkter
 • Evne å se nye muligheter og være løsningsorientert med ny teknologi
 • Tenke nytt og utfordre
 • Forstå samspillet mellom strategi, teknologi og design
 • Være teknologisk flerspråklig og holde deg løpende oppdatert
 • Bli en naturlig del av et sterkt fagmiljø i søsterselskapet Jay Way og jobbe tett med deres utviklere 

Du er:

 • Fellesskapsorientert og trives i team med andre
 • Empatisk av natur
 • Kreativ i din tilnærming til problemstillinger og evner å ta beslutninger
 • Opptatt av personlig integritet, men har evnen til å "kill your darlings"
 • Flink til alltid å se etter magien i prosjekter og oppgaver

Vil du høre mer om Studio VUES eller stillingen, ta kontakt med Evy Nilsen i Nye og Kloke Hoder tlf 922 45 926 eller Camilla Lindemann tlf 995 06 010.

Søknadsfrist: snarest

 


Devoteam Group består av flere selskaper innen forretningsutvikling, endringsledelse og teknologi. Devoteam-selskapene har totalt 6700 medarbeidere i 18 land. I Oslo har Devoteam Fornebu Consulting 100 ansatte i tillegg til et tilsvarende antall innleide konsulenter. Devoteam Fornebu Consulting jobber på tvers av privat og offentlig sektor, med store samfunnsløftere som Nye Veier, Oslo Kommune, Politiet og er sterke innen helsesektoren med kunder som Helse Sør-Øst og Helsedirektoratet. I tillegg til aktører som Statkraft, Den Norske Opera og Ballett, Nordic Choice Hotels og HÖEGH.De hadde en omsetning på 270 mill i 2018. I tillegg til Studio Vues, er det etablert to nye start-ups i 2019, som skal kapitalisere på Devoteam sin suksess innen skytjenester og tilhørende løsningskonsepter. Geir Andreassen leder Devoteam-satsingen i Norge.