Designere søkes til nyetablert design- og teknologiselskap

Designere søkes til nyetablert design- og teknologiselskap

Vi etablerer nå Studio VUES, et nytt design- og teknologiselskap som er en del av Devoteam. Studio VUES skal i løpet av de fire neste årene bli et miljø med 50 dyktige designere og teknologer inkludert business designere, tjenestedesignere, UX, UI, front- og backend utviklere.

Vi tror på en hverdag med mening og innflytelse for alle og organiserer oss i flerfaglige team som vil operere som selvstendige business units tett på kundene. Vi er opptatt av deg og din utvikling, derfor tilbyr vi en vilkårspakkesom vi kaller 7 summits:  7 ukers ferie, 7 prosent pensjonssparing, 7 studiedager, 7 timer personlig utvikling, 7 timers frivillighet og vi tror du skal tilhøre et av 7 team som en av 7 medlemmer.

Vil du bli en av våre Designere?

Kjenner du deg igjen i vår søken etter magien der hvor brukerens behov møter bedriftens forretningsmål?  Er du en designer med et faglig engasjement som bidrar til å løfte enhver designprosess, som evner å tenke helhet og som er en inspirator for både kunder og kollegaer – ja da vil vi gjerne snakke med deg.

Kort oppsummert handler dette mye om følgende:

Som en del av teamet i Vues vil du: 

 • Lede eller delta i større design prosjekter og team av mennesker
 • Forstå samspillet mellom strategi, teknologi og design
 • Evne å løfte design til strategisk nivå
 • Ha et faglig engasjement og beherske de ulike digitale flatene på en utmerket måte
 • Bidra til lønnsomhet sammen med teamet
 • Være en viktig brobygger mellom kunde og teamet i Vues
 • Bygge relasjoner og jobbe sammen med konsulenter i søsterselskapene

Du er:

 • Fellesskapsorientert med sterke relasjonsbyggende evner
 • Empatisk av natur
 • Strategisk i din tilnærming til problemstillinger og har evnen til å ta beslutninger
 • Opptatt av personlig integritet, men har evnen til å "kill your darlings"
 • Flink til alltid å se etter magien i prosjekter og oppgaver

Vil du høre mer om Studio VUES eller stillingen, ta kontakt med Evy Nilsen i Nye og Kloke Hoder tlf 922 45 926 eller Camilla Lindemann tlf 995 06 010.

Søknadsfrist: snarest


Devoteam Group består av flere selskaper innen forretningsutvikling, endringsledelse og teknologi. Devoteam-selskapene har totalt 6700 medarbeidere i 18 land. I Oslo har Devoteam Fornebu Consulting 100 ansatte i tillegg til et tilsvarende antall innleide konsulenter. Devoteam Fornebu Consulting jobber på tvers av privat og offentlig sektor, med store samfunnsløftere som Nye Veier, Oslo Kommune, Politiet og er sterke innen helsesektoren med kunder som Helse Sør-Øst og Helsedirektoratet. I tillegg til aktører som Statkraft, Den Norske Opera og Ballett, Nordic Choice Hotels og HÖEGH.De hadde en omsetning på 270 mill i 2018. I tillegg til Studio Vues, er det etablert to nye start-ups i 2019, som skal kapitalisere på Devoteam sin suksess innen skytjenester og tilhørende løsningskonsepter. Geir Andreassen leder Devoteam-satsingen i Norge.