Epinova søker Digital Markedsfører

Epinova søker Digital Markedsfører

I Epinova er vi superflinke på det vi gjør best - å hjelpe merkevarer å bli enda sterkere gjennom strategi, teknologi og design. Men - vi er bare middels flinke til å fortelle verden om det. Der kommer DU inn.

Til vårt hovedkontor i Oslo søker vi en digital markedsfører som vil være med å forme Epinovas identitet og budskap, slik at markedet kjenner hvem vi er og hva vi står for. Ditt aller viktigste mål vil være å løfte Epinovas synlighet til nye høyder, slik at merkevaren vår blir velkjent hos potensielle kunder, partnere og ansatte. 

Som digital markedsfører vil du få ansvaret for planlegging av årshjul for markedsaktiviteter og ansvaret for gjennomføringen av disse. Du vil få et redaktør- og produksjonsansvar for innhold til Epinovas webside og sosiale kanaler. I tillegg vil det være behov for koordinering av markedsaktiviteter med Epinova Sverige. Du er en person som gløder for merkevarebygging og digital markedsføring, og du har teft for godt innhold i digitale, trykte og verbale medier. Du jobber strukturert og selvstendig, med god balanse mellom langtidsplanlegging og impulsivitet. Du er nysgjerrig og prøver gjerne nye veier fremfor opptråkkede stier. 

Du har: 

 • Relevant utdanning innen markedsføring eller kommunikasjon
 • Teft for treffende budskap og god formidlingsevne 
 • Erfaring fra tilsvarende stilling 
 • Teft for trender innen digitale kanaler 
 • Kunnskap om CMS, netthandel og redaktørarbeid 
 • Glede av å formidle til et publikum 

Vi tilbyr: 

 • Arbeid med mange av Norges mest profilerte (og ambisiøse!) merkevarer 
 • Et fleksibelt arbeidsmiljø som tilrettelegger for personlig og faglig utvikling 
 • Spennende og varierte utfordringer - med støtte og spillerom til å løse dem 
 • Et uhøytidelig, sosialt og raust miljø og en kultur der kunnskapsdeling står sentralt 
 • Moro på og utenfor jobb med årlig firmatur til spennende steder, sosiale aktiviteter, inspirasjonskvelder, meet-ups, hjemmelaget lunsj og treningsmuligheter 
 • God lønn, mulighet for medeierskap, og familievennlige ansattfordeler 

For mer informasjon om stillingen kontakt Camilla Lindemann, +47 995 06 010. 

Søknadsfrist: snarest


Om Epinova: Vi er en gjeng engasjerte mennesker som er opptatte av digitalisering med spisskompetanse på utvikling av e-handel og digitale tjenester. Vi trives å jobbe med store kunder, komplekse løsninger og langsiktige samarbeid. Siden starten i 2007 har vi blitt over 60 eksperter, og har levert over 300 kundeprosjekter. Grunnmuren i vår kultur er å jobbe mot å skape verdens beste arbeidsplass gjennom stort fokus på kompetansedeling, åpenhet og respekt for de man jobber sammen med. Vi er svært opptatte av kvalitet, og hjelper hverandre på tvers av prosjekter. I tillegg til å levere store prosjekter innen e-handel og web, deler vi også av vår kompetanse gjennom frokostseminarer, workshops, meet-ups, blogging og skreddersydde kurs. Vi liker å være sammen både på og utenfor jobb - vi er rett og slett en sosial gjeng. De som møter oss i prosjekter eller på våre arrangementer sier ofte at vi kjennetegnes som flinke fagfolk og hyggelige mennesker – rett og slett god stemning!