Strategisk rådgiver til kommunikasjonsbyrå i vekst

Strategisk rådgiver til kommunikasjonsbyrå i vekst

Metro Branding hjelper virksomheter til å nå sine mål gjennom strategisk kommunikasjon. Basert på innsikt og strategi utvikles sterke markedsføringskonsepter. Effektiv kommunikasjon handler ikke bare om hva du sier, men hvorfor, hvordan og hvor du sier det. Metro Branding har kontorer i Oslo og Sandefjord.

Leter du fortsatt etter den ene jobben der du kan si: «Her var det spennende. Jeg tror jeg blir en stund, jeg?» Vel, da har du flaks! Metro Branding leter nemlig etter en ny og dyktig strategisk rådgiver til sitt rasktvoksende Oslo-kontor.  Rådgiveren skal lede strategiske prosesser ved å initiere, analysere og presentere innsikt, lede workshops og utvikle tydelige merkevarestrategier for kundene. I tillegg skal rådgiveren implementere strategiene ved å være sparringspartner for kundene og utvikle intern- og eksternkommunikasjon.
 
Den nye rådgiveren vil lede kundeteam som normalt består av prosjektleder, konseptutvikler, designere, content manager og performance-spesialist. Ved behov kan du trekke inn andre spesialister, for eksempel innen foto, film, motion, UX, 3D osv. 
 
Som strategisk rådgiver i Metro Branding må du trives med å jobbe både i B2B- og B2C-markedet. Du har faglig tyngde og kan snakke naturlig og troverdig både med ledelse, styre og de ulike spesialistene hos kundene våre. Du har relevant byråerfaring og i løpet av karrieren har du bidratt til å skape både lønnsomme prosjekter og kunder. 

Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke! Sammen skal vi bli Norges råeste strategiske kommunikasjonsbyrå.

For mer informasjon om stillingen kontakt Camilla Lindemann, +47 995 06 010. 

Søknadsfrist: snarest

Arbeidssted: 
Nytt Oslo-kontor på Karl Johan.