Eika søker UX-leads til våre mest sentrale team

Eika søker UX-leads til våre mest sentrale team

Vil du skape ledende kundeopplevelser for de beste lokalbankene i landet?

I Eika Gruppen er vi stolte av å levere digitale tjenester med høy kvalitet til lokalbankene og deres kunder. Nå styrker vi satsningen på design og kundeopplevelse, og søker etter UX-leads til to av våre viktigste team. Som UX-lead inngår du fast i et smidig kryssfunksjonelt team som har eierskap og ansvar for utviklingen av et produkt eller tjeneste. UX-lead er en sentral nøkkelrolle på teamet med spesielt ansvar for kundeopplevelsen.

Lokalbankene i Eika-alliansen er unike gjennom at vi målrettet satser på mennesker og personlig rådgivning lokalt. Vi er et viktig bidrag til sterke, attraktive og bærekraftige lokalsamfunn over hele landet. Som designer gir dette unike muligheter til å jobbe med kundeopplevelser og sømløse kundereiser på tvers av digitale og fysiske kontaktflater. 

Eika Gruppen er en liten og effektiv organisasjon. Som designer i Eika vil du oppleve at du raskt får stort ansvar, høy innflytelse og personlig påvirkning på leveransene, og det er kort vei til beslutningstagere i organisasjonen for øvrig. 

Stilling 1- UX-lead mobilbankteamet:
Teamet har ansvaret for mobilbanken, nettbanken og lokalbankenes nettsider. Dette er våre viktigste digitale kontaktflater mot kundene. Vi har de siste årene etablert en moderne og fleksibel plattform, og skal nå sette fart med videreutvikling og forbedringer i tett dialog med kundene. Stillingen favner bredt: Fra kommunikasjon og salg til selvbetjening, på web og i app.

Stilling 2 - UX-lead team betalingstjenester:
Hvordan vi betaler for varer og tjenester er et område i rask teknologisk utvikling, der det oppstår nye kundereiser og et stort behov for digitale tjenester som støtter disse. Teamet skal følge utviklingen på området tett og utvikle nye tjenester som forenkler og forbedrer kundenes hverdag.

Begge stillingene rapporterer til Direktør for digital strategi og kundeopplevelse i Eika Gruppen AS, og inngår i fagavdelingen for kundeopplevelse og design som jobber på tvers av alle team.

Stillingen passer for deg som ønsker å jobbe både strategisk og operativt med løsninger som berører hundretusener av kunder hver eneste dag. Du liker å jobbe tett på både utviklere og forretningseiere, og ønsker å jobbe etter prinsippene fra lean startup, smidig, kontinuerlig design og brukerinvolvering. Du ønsker å jobbe langsiktig med eierskap til både strategi og gjennomføring, og trives i en flat og effektiv organisasjonsstruktur der personlig initiativ verdsettes og skaper synlige resultater.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Eie og drive den strategiske utviklingen av tjenesten fra et kunde/brukerperspektiv
 • Identifisere, planlegge og gjennomføre forbedringer  i tett samarbeid med teamet 
 • Utvikle og teste hypoteser, gjennomføre innsikt og analysearbeid, prototyping og design av løsning, oppfølging av aktiviteter i utvikling, test og lansering
 • Forvalte Eikas designsystem i samspill med øvrige designere på tvers av team
 • Bidra til utviklingen av design som fagmiljø i Eika Gruppen

Faglige kvalifikasjoner: 

 • Mastergrad eller tilsvarende innen UX/interaksjonsdesign/tjenestedesign, industriell design, informatikk e.l.
 • 5 års erfaring som designer fra konsulentselskap eller fra større organisasjoner
 • God kjennskap til prosesser for digital tjenesteutvikling, og ønske om å jobbe smidig og kontinuerlig (kontinuerlig design, lean UX etc.)
 • Erfaring fra å jobbe tett på utvikling
 • God teknisk forståelse for moderne web- og app teknologi 

Personlige egenskaper:

 • Ydmykhet og gode samarbeidsevner
 • Proaktiv, løsningsorientert og selvstendig
 • God forretningsforståelse, og ønske om å bygge egen domenekunnskap om bank
 • Ønske om å være med å forme og utvikle egen arbeidsplass og fagmiljø

Vi tilbyr

 • En organisasjon i kontinuerlig utvikling med ambisiøse mål.
 • Utfordrende arbeidsoppgaver i et aktivt miljø med entusiastiske og dyktige kolleger.
 • Konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger.
 • Gode sosiale ordninger som gunstige lånebetingelser og forsikringsordninger.
 • Moderne lokaler sentralt i Oslo.
 • Tilgang til ferieleilighet i Marbella, Nice og Kvitfjell.
 • Spennende og varierte aktiviteter gjennom bedriftsidrettslaget i Eika.

 

I Eika vil du dele vårt grunnleggende mål og ambisjon om å styrke lokalbanken og relasjonen til nær en million trofaste kunder. Sammen skal vi bidra til å sikre sterke og omsorgsfulle lokalbanker, som er en drivkraft i lokalsamfunnet.

Miljøet i Eika preges av våre interne verdier som profesjonell, kundeorientert og lagspiller. Vi er opptatt av en god balanse mellom arbeid og privatliv, og tilbyr ulike aktiviteter innen kultur og idrett.

Vi forventer at kandidater som søker på våre stillinger har en ryddig økonomi og orden i egen dokumentasjon. Som en del av finansbransjen er Eika Gruppen opptatt av at deres ansatte har høy personlig integritet og etisk atferd. 

 

Om du har spørsmål til stillingsutlysningen ta kontakt med Hilde Sem i Nye og Kloke Hoder: hilde@nyeogklokehoder.no.

Søknadsfrist: 17. februar


Dette er Eika Gruppen og Eika Alliansen Eika Alliansen består av 68 lokalbanker, Eika Gruppen AS og Eika Boligkreditt AS. Lokalbankene i Eika Alliansen har blant Norges høyeste kundetilfredshet både for personkunder og bedrifter og er en drivkraft for vekst og utvikling for sine lokalsamfunn. Nær og personlig kunderådgiving og fortsatt lokal tilstedeværelse der kundene er, skiller lokalbankene fra konkurrentene. Eika Gruppen er eid av lokalbankene og utgjør finanskonsernet i Eika Alliansen. Eika Gruppens visjon er «Vi styrker lokalbanken». Konsernet leverer komplette kundeløsninger innen bank, forsikring, sparing, pensjon, finansiering, kort og eiendomsmegling til lokalbankene. Eika Alliansen er en av de største aktørene i det norske finansmarkedet og den viktigste aktøren for mange norske lokalsamfunn. Alliansen har en million kunder, 3000 medarbeidere, mer enn 200 lokalbankkontorer og en samlet forvaltningskapital på over 400 milliarder. For mer informasjon - www.eika.no