Home & Cottage søker Stylist til våre foto- og filmkampanjer

Home & Cottage søker Stylist til våre foto- og filmkampanjer

Er du en erfaren stylist med teft for å skape harmoniske og lekre interiører? Er du lidenskapelig interessert i interiør, design og foto? Har du også benyttet din erfaring i sosiale medier, som Facebook og Instagram - Da er det dette en spennende mulighet for deg!

Tenk deg en kombinasjon av de hyggeligste interiørboutiquene du kjenner, og et sted med et utsøkt utvalg møbler i en casual stil. Legg til et nydelig sortiment av boligtekstil, tepper og interiørvarer, og plasser alt i en romslig, men allikevel frodig og hyggelig butikk. Et sted å gå på oppdagelsesferd. Dette er Home & Cottage. På godt norsk kaller vi stilen vår for “a casual way of living”. Med det mener vi at stilen gir gode assosiasjoner til en uformell avslappet stemning, enten det er i byen, på landet, ved sjøen eller på fjellet. Møblene våre er reale, tøffe tremøbler i et enkelt gammeldags formspråk. Stoppmøblene har former som overlever flyktige trendsvingninger, trukket med stilriktige tekstiler i naturmaterialer eller kanskje i slitt hud. I tillegg fører vi en masse frodighet og mykhet med et mylder av småinteriør, lekre lamper, stilige tepper og tekstiler av alle slag. Det er dette du, som vår nye stylist får være med å vise frem!

Som en av våre stylister for våre kampanjer i Home & Cottage får du ansvar for planlegging og gjennomføring av alle våre foto og filmopptak gjennom våre sesonger.

Home and Cottage søker deg som er formsterk, kreativ, nysgjerrig og positiv. Du er engasjert og samarbeidsvillig og kvalitetsbevisst til fingerspissene. Du trives like godt på kontoret som på locations og du er effektivt og besluttsom i utarbeidelsen av kampanjer gjennom våre sesonger. Du vet det er hektisk når det står på, men ser viktigheten av god planlegging og effektivitet for et godt resultat. 

 

Kompetanse og personlige egenskaper

  • Relevant utdannelse 
  • Erfaring som stylist av interiør og design, evt mote
  • Erfaring med foto
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Løsningsorientert og kvalitetsbevisst
  • Effektiv og strukturert

Noe reising må påregnes.

Om du kjenner deg igjen, vil vi gjerne at du søker på stillingen. 

Om du har spørsmål til stillingsutlysningen ta kontakt med Hilde Sem i Nye og Kloke Hoder: hilde@nyeogklokehoder.no.

Søknadsfrist snarest

 

 


Home & Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og “skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg har vi ledende merkevarer som Durance, Tine K, Pukka, Voluspa, Broste, House Doctor, Nicolas Vahè og Terrigeno for å nevne noen. Home&Cottage ble etablert i 2009 og teller 18 butikker inkludert nettbutikk. Vi ønsker å være representert på de beste kjøpesentrene og handelsområdene – i de største byene i landet. Hovedkontoret ligger på Lysaker og nytt moderne sentrallager er lokalisert på Gardermoen.