Digital markedsfører - Performance marketing

Digital markedsfører - Performance marketing

NAF er midt i en spennende endringsprosess. Transportbehovet til NAFs 500.000 medlemmer er i rask endring. NAF setter medlemmene og deres ulike behov i sentrum og digitale løsninger står helt sentralt i utviklingen av fremtidens NAF.

NAF har et høyt ambisjonsnivå i digitale kanaler og søker nå etter en resultatorientert, energisk og allsidig digital markedsfører. Du vil ha hovedansvaret for performance marketing, og jobbe allsidig med digital markedsføring på tvers av NAFs resultatområder og eksterne byråer. Du vil også ha en sentral rolle i NAFs omstillingsprosess med organisering av agile team. Stillingen er en del av avdelingen Digitale kanaler i NAFs sentrale markedsenhet.

Nøkkelkompetansen vi søker er:

  • Merkevarebygging i digitale kanaler
  • Performance marketing (SEO, SEM, retargeting, Facebook)
  • SoMe markedsføring
  • Innholdsmarkedsføring
  • Digital innsikt og analyse

Vi vurderer både erfarne markedsførere og unge talenter med dokumentert kompetanse. Du har erfaring fra byrå-, og eller kundesiden, og du har relevant høyere utdanning.

Som person er du nysgjerrig, selvgående og analytisk. Du har sterk gjennomføringsevne og trives i en hektisk hverdag. Du liker å jobbe både selvstendig og i team. Du motiveres av å gjøre vurderinger basert på innsikt og analyse og liker å jobbe helhetlig med kommunikasjon og aktiviteter. Arbeidsstedet er NAF’s nye hovedkontor, i Oslo sentrum, tilrettelagt for ulike arbeidsformer med fremtidsrettede, definerte soner.

Ønsker du å vite mer om stillingen, kontakt Nye og Kloke Hoder ved Evy Nilsen, evy@nyeogklokehoder.no / +47 922 45 926 eller Hilde Sem, hilde@nyeogklokehoder.no / +47 45 22 10 39


NAF er en trafikantorganisasjon med en betydelig stemme i samfunnet. NAF er Nordens største medlems- og forbrukerorganisasjon. Hver tiende nordmann er medlem, og 25 prosent av alle personbileiere er medlem. NAF har ca 360 engasjerte medarbeidere. Virksomhets- og produktområder inkluderer blant annet medlemskap, NAF sentrene med test og kontroll av bil, NAF Finans og Forsikring, veihjelp, trafikkopplæring, handel, forbrukerassistanse og digitale tjenester. NAF er en medlemseiet organisasjon med 71 lokalavdelinger.