Markedsstrateg - Innsikt & Markedsstrategi

Markedsstrateg - Innsikt & Markedsstrategi

Innovasjon & Marked skal være TINEs viktigste vekstmotor og gjennom en forbrukerorientert markedsstrategi skal vi begeistre forbruker og kunde med våre merkevarer og løsninger. Konsernområdet er nyopprettet og består av miljøene FoU, Marked og Forretningsutvikling.

Har du lyst til være med å definere TINEs markedsstrategi? Til avdelingen Innsikts- og markedsstrategi søker vi nå etter en faglig dyktig og entusiastisk markedsstrateg.

Ser du helhet med et godt strategisk blikk og liker å dra prosesser fra a til å? Evner du å oversette strategi til handling, stegvis og agilt, slik at vi kan være handlingsorienterte og lære mens vi går? Da er kanskje du vår fremtidige Markedsstrateg. Du vil ha ansvar for å definere markedsstrategien til TINE med basis i solid innsikt og dyptgående markedsforståelse. Vi samhandler tett med enheter i hele TINE Gruppa for å sette retning og skape resultater. Avdelingen er en fagenhet som består av ambisiøse, faglig dyktige medarbeidere med høy kompetanse.

Arbeidsoppgaver

 • Drive markedsstrategisk arbeid som skaper vekst for TINE
 • Selvstendig gjennomføre komplekse strategiske prosjekter
 • Drive proaktiv rådgiving mot ledergruppen i Innovasjon og marked og gjennomføre årlige
 • Strategiprosesser

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning på Masternivå innenfor økonomi/strategi/ledelse eller tilsvarende
 • Minst 5 år med erfaring fra strategi- og forretningsutviklingsarbeid
 • God kjennskap til og erfaring fra FMCG og marketing

Personlige egenskaper

 • Du er målorientert, får ting til å skje og løser problemer raskt og effektivt
 • Du er en forkjemper for endring, og finner ofte utradisjonelle løsninger
 • Du er dedikert og engasjert, teamorientert og skaper entusiasme hos andre
 • Du har nese for forretningsutvikling og kommersielle muligheter
 • Du er strategisk anlagt, tenker langt frem og inntar et bredt perspektiv

Vi tilbyr

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri-, og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling.

Finner du stillingen interessant? For mer informasjon om stillingen kontakt: Hilde Sem i Nye og Kloke Hoder, tlf +47 452 21 039 eller mail hilde@nyeogklokehoder.no

Søknadsfrist: snarest


TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Norvegia, TINE Brunost, Biola, YT og TINE Yoghurt. TINE eies av 12 000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE er til stede over hele landet med sine meierier, og i tillegg har vi flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper, inkludert Diplom-Is og Fjordland. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 22 milliarder kroner. TINE har besluttet å samlokalisere hovedkontoret med TINE Meieriet på Kalbakken i Oslo. Flytting er planlagt i løpet av 2019.