Daglig Leder til Squeed Oslo

Daglig Leder til Squeed Oslo

Squeed vokser både i Gøteborg og Stockholm.  Neste steg er å etablere oss i Oslo. Derfor søker vi deg som vil være med på denne reisen sammen med oss. 

Personen vi søker må ha samme verdier, drivkraft og kreativitet som gründerne av Squeed for at vi skal kunne oppnå vår felles visjon. Har du i tillegg vilje og kapasitet til å forretningsutvikle sammen med oss, kan du være den vi søker.
 
Du vil få ansvaret for å etablere Squeeds kontor i Oslo. Det innebærer alt fra å finne lokaler, selge inn oppdrag og ansette konsulenter - til videre vekst og utvikling av kontoret. Du vil ha budsjett-, ressurs- og personalansvaret, og du vil være en viktig kulturbærer av Squeeds verdier og arbeidsmetode.  Rollen vil være en del av Squeeds ledergruppe.
 
Hva skal til for å lykkes?
Vi tror at vår nye daglig leder trives med høyt tempo, er selvstendig, samtidig som du liker å jobbe sammen med andre.  Du er en nettverksbygger som kommuniserer godt og liker å skape gode relasjoner. Du trives med nye utfordringer og skaper gode resultater gjennom strukturert arbeid, stahet og hengivenhet.
 
Vi ser gjerne at du har erfaring fra salg av konsulenter innen IT og at du gjennom erfaring eller bakgrunn har god teknisk forståelse for systemutvikling.  Har du erfaring med å rekruttere konsulenter med riktig kompetanse som møter kundens behov, hører vi gjerne fra deg.
 
For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med vår rådgiver Evy Nilsen: tlf 922 45 926, evy@nyeogklokehoder.no eller Ella Ravnanger: tlf 414 05 804, ella@nyeogklokehoder.no

Søknadsfrist: Snarest 
Vår visjon er å være litt bedre, litt bedre av alt. En squeeder må ha en ekte passion for jobben sin. Squeed er et konsulentselskap innen IT som har bygget en sterk, positiv og dynamisk kultur. Vi har skapt innovasjonskraft ved at hver enkelt medarbeider er med og fremmer nye forretningsideer i form av produkter og tjenester. Denne innovasjonskraften er drivende og viktig for utviklingen av Squeed. Det å stimulere og tilrettelegge for kreativitet er en grunnleggende del av selskapets forretningsidé. Alle medarbeidere får ta del. Vi ansetter folk fordi de er talentfulle, vi stoler på dem og hemmer ikke kreativitet gjennom unødvendige regler og politikk. Våre medarbeidere har selv mandat til å drive forretningsutvikling og å gjennomføre aktiviteter som tar selskapet videre.