Digital og samfunnsengasjert innholdsprodusent til Norges Geotekniske Institutt

Digital og samfunnsengasjert innholdsprodusent til Norges Geotekniske Institutt

NGI forsker og utvikler løsninger for både næringslivet og samfunnet, slik at vi kan bygge, bo og ferdes på sikker grunn. Nå er vi på jakt etter en dyktig, samfunnsengasjert og kreativ innholdsprodusent til å bli en del av vårt lille og ambisiøse kommunikasjonsteam på NGI. 

Siden 1950-tallet har vi på NGI vært hekta på jord, berg og snø. Faktisk så mye at vår geotekniske ekspertise er etterspurt i store deler av verden - fra Bhutan til Bodø. NGI er Norges ledende geotekniske fagmiljø og er et internasjonalt senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag. Vi er en privat næringsdrivende stiftelse med hovedkontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim, forskningsstasjon for snøskred på Strynefjellet, utlandskontorer i Houston, Texas, USA, og i Perth, Western Australia.  I tillegg har vi samarbeidsavtaler med veletablerte selskap i resten av verden. Vi jobber innen områdene Offshore energi; Bygg, anlegg og samferdsel; Naturfare; og Miljøteknologi. 
 
Arbeidsoppgaver
Du må kunne fortelle en historie fra A til Å og beherske alle sider av digital kommunikasjon, foto/film og redigering. Vi ønsker at du skal snuse deg frem til historier som har potensiale til å bli gode nyheter, visuelle fortellinger og engasjerende innhold. Dette forutsetter en oppriktig interesse i å grave frem historier fra det som noen ganger kan være kompleks forskning, smale fagområder eller overskriftspregede prosjekter med mange interessenter – eller en god blanding av alle tre ting. Du kommer til å skape innhold til våre digitale kanaler, blant annet gjennom å filme og produsere korte videosnutter, utvikle fotoserier, og skrive skarpe og fengende fortellinger, nyheter og pressemeldinger som understøtter NGIs strategiske utvikling.

Ønskede kvalifikasjoner
Du er språksterk, løsningsorientert og har stor gjennomføringskraft. Det er også viktig at du har gode mellommenneskelige egenskaper og engasjerer deg på tvers av vår organisasjon med mennesker fra mer enn 30 forskjellige nasjoner – fra seniorforskere og områdedirektører, til laboratorieteknikere, prosjektledere og feltarbeidere.

Vi forestiller oss at du kan sette kryss ved flere av følgende egenskaper

  • Du har flere års erfaring med digital kommunikasjon og sosiale medier
  • Du vet hva som funker og ikke funker i digitale kanaler
  • Du har erfaring med foto, video- og bilde redigering
  • Du kan utvikle ideer og produsere digitalt innhold som styrker NGIs omdømme
  • Du har tidligere jobbet som journalist, SoMe manager og/eller kreativ skribent – eller tilsvarende – og har en skarp penn
  • Du har noe erfaring med å bruke Adobe Creative Cloud (Suite), videoredigerings-software og andre relevante programvarer
  • Du har erfaring med å jobbe med publiserings- og annonseringsverktøy på Facebook, LinkedIn og Instagram
Stillingen krever at du snakker og skriver flytende norsk (eller et av de andre Skandinaviske språkene), og har en god forståelse av engelsk (skrift og tale).


Vi tilbyr

  • Muligheten til å definere hva, hvor og hvordan vi på NGI kommuniserer med våre medarbeidere, samarbeidspartnere, kunder og samfunnet
  • Konkurransedyktige betingelser og meget varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et aktivt og godt arbeidsmiljø


Jobben som Innholdsprodusent på NGI medfører gode muligheter til personlig og faglig utvikling. NGI samarbeider nært med både norske og utenlandske oppdragsgivere og samarbeidspartnere.

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Evy Nilsen, tlf 922 45 926 eller Ella Ravnanger, tlf 414 05 804 hos Nye og Kloke Hoder.

Søknadsfrist: snarest

For mer info om NGI
Finn oss på Facebook (@NGIonsafeground) og LinkedIn (@NGI – Norwegian Geotechnical Institute), eller besøk websiden vår (http://www.ngi.no).