Kid Interiør søker Digital Designer

Kid Interiør søker Digital Designer

Vi søker en digital designer i 100% stilling som vil være med på fortsettelsen av vår spennende utvikling. Du vil ha ansvar for design og utvikling av innhold på Kid sine digitale flater og sosiale medier.


Vi ser etter en nysgjerrig og nytenkende fagperson som kan være med på å styrke og optimalisere våre digitale kanaler. Du er derfor godt oppdatert på utvikling og løsninger innen fagfeltet. Det er viktig at du har relevant erfaring som digital designer, gjerne innen retail eller fra markedsavdeling eller byrå. God helhetsforståelse for merkevarebygging, varehandel, kjededrift og e-handel vil være en fordel, samt god forståelse av kundeopplevelsen på nett. Vi tror du har utdannelse innen webdesign, grafisk design eller digital kommunikasjon.

Som person er du omgjengelig, samarbeider godt med andre og er vant til et høyt arbeidstempo. Du er glad i å skrive, både korte selgende tekster og lengre artikler om bestemte temaer. Du har svært god forståelse og interesse for sosiale medier og hvordan man kommuniserer på disse.
 
Rette vedkommende vil få en sentral rolle hos oss og vi kan love deg gode kolleger og gode utviklingsmuligheter faglig og personlig. Du vil bli en del av markedsavdelingen hos oss.
 
Arbeidsoppgaver:
 • Produksjon og publisering av materiell til sosiale medier
 • Ansvarlig for Kids Facebookside og Instagramprofil
 • Ansvarlig for samarbeid og kommunikasjon med influencers
 • Publisering og produksjon av kampanjemateriell til kid.no
 • Produksjon og publisering av artikler til kid.no
 • Bistå ved produksjon av diverse markedsmateriell

Ønskede kvalifikasjoner:
 • Erfaring med innholdsproduksjon, både i sosiale medier og artikler
 • God erfaring med Adobe - InDesign, Photoshop, Illustrator
 • Kjennskap til Sketch er en fordel
 • Erfaring med bruk av publiseringsløsninger
 • God formidlingsevne

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Hilde Sem i Nye og Kloke Hoder, epost hilde@nyeogklokehoder.no eller tlf 45221039.

Søknadsfrist: snarest


 
Kid Interiør er Norges største og mest lønnsomme tekstil- og interiørkjede, med en landsdekkende portefølje bestående av 140 heleide butikker og over 1000 dedikerte medarbeidere. Produktsortimentet varierer fra gardiner og sengetøy til dekorative artikler og tilbehør til hjemmet. Selskapet ble i november 2015 børsnotert. Kid har en solid økonomi med en samlet omsetning på ca 1,3 mrd. NOK og et resultat på 200 mill NOK (2016). Kids strategi er å tilby kunden inspirerende kvalitetsprodukter fra sitt sortiment, bestående av egenutviklede merker til gode priser, gjennom lett tilgjengelige butikker. Vi er en bedrift i stadig utvikling og ønsker å knytte til oss dyktige medarbeidere. Vår kultur er preget av kremmerånd, inspirasjon og dedikerte mennesker. Selskapets hovedkontor ligger i nye og moderne lokaler ved sjøen i Lier, kun 30 minutter fra Oslo.