Home & Cottage søker Kategorisjef

Home & Cottage søker Kategorisjef

Har du interesse for interiør og tekstil og er du kommersiell, analytisk og godt kjent med innkjøp og varehandel? Da er det dette en spennende mulighet for deg!

 
Home & Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og "skikkelige ting". Stilen gir gode assosiasjoner til en uformell, avslappet stemning, enten det er i byen, på landet, ved sjøen eller på fjellet. Home & Cottages selger egenutviklet interiør, i tillegg til ledende merkevarer. Home & Cottage har 17 butikker i Norge, inkludert nettbutikk.
 
Som kategorisjef i Home & Cottage får du ansvar for egne varegrupper med sortimentsplanlegging, budsjetter, ordrelegging, kalkulering, prissetting, forhandlinger, salg og markedsføring.
 
Home and Cottage søker deg som har engasjement og forståelse for innkjøp og som vil jobbe med møbel og interiør. Du er forretningsorientert og har et sterkt ønske om å bidra til vekst på omsetning og bruttofortjeneste.
 
Kompetanse og personlige egenskaper:
  • Innkjøpskompetanse
  • Kommersiell teft og god forståelse for innkjøpsprosesser, produksjon og retail
  • Analytisk med god tallforståelse
  • Gode kommunikasjons- og forhandlingsevner
  • Flytende i norsk og engelsk
  • Selvstendig
  • Nøyaktig og strukturert  
  • Noe reising må påregnes
Om du kjenner deg igjen, og du i tillegg har en genuin interesse for møbler og interiør, har vi en spennende jobb til deg!
 
Om du har spørsmål til stillingsutlysningen ta kontakt med Hilde Sem i Nye og Kloke Hoder: hilde@nyeogklokehoder.no / +47 45 22 10 39. 
 
Søknadsfrist snarest.
 
Home & Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og “skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg har vi ledende merkevarer som Durance, Tine K, Pukka, Voluspa, Broste, House Doctor, Nicolas Vahè og Terrigeno for å nevne noen.