Senior UX-designere til Kantega

Er du god på innsikt og interaksjonsdesign? Kunne du tenke deg å bli en del av et selskap med flat struktur og et engasjert miljø som deler overskuddet?


Ønskelista vår
Du er god på å undersøke hva virksomheten vil oppnå, men du får kick av å forstå ut hva som er viktig for brukerne. Du er dyktig på kvalitativ research, identifisering av toppoppgaver og prinsipper for god brukervennlighet. Du er en flink interaksjonsdesigner og har i tillegg har du god forståelse for UX-prosessen og digger å drive fram nyttige løsninger sammen med andre.

Profil
Du har en utdanning på bachelornivå (eller høyere) innen relevante fagområder og minst 5 år erfaring med interaksjonsdesign eller tjenestedesign. Gode norsk- og engelskkunnskaper er et krav.

Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave
Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Riktig kandidat får muligheten til å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave ved ansettelse!

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med Nye og Kloke Hoder ved Hilde Sem på tlf 452 21 039. Søknad sendes via lenken på denne siden. 

Søknadsfrist: Snarest


 
Kantega er et IT-selskap med rundt 120 stolte medarbeidere. Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager: Fantastiske IT-løsninger, som gir verdi og som brukerne ikke klarer seg uten.