Hyper søker flere dyktige og erfarne designere

Vi søker Strategisk Designer og Interaksjonsdesigner

Dette er Hyper:

Vi er et tverrfaglig miljø med strateger, prosjektledere, designere, animatører, teknologer og kreatører – våre tre fagområder er kommunikasjon, forretningsutvikling og produkt- og tjeneste design.
 
Vi i designavdelingen er en gjeng på 9, bestående av dedikerte og engasjerte illustratører, Interaksjonsdesignere og grafisk designere - Vår ambisjon er å skape løsninger og produkter som påvirker hverdagen positivt for menneskene de kommer i kontakt med. Det handler ikke lenger bare om at ting skal se pent og vakkert ut, men hvordan de fungerer og oppleves. På alt fra apper på håndleddet til læringsspill på megaskjermer i et vitensenter, skal det hele fungere sømløst og intuitivt.
 

Dette er deg:

  • jobbet med design og har erfaring med merkevarebygging og strategisk rådgivning fra større etablerte selskaper eller mindre startups.
  • erfaring med interaksjonsdesign, tjenestedesign, design av mobil-løsninger og erfaring med utvikling av sterke konsepter.
  • blir inspirert av problemstillinger hvor svaret ikke alltid er gitt.
  • trives med å jobbe selvstendig, i team med andre spesialister.
  • jobber innsiktsbasert og har fokus på å skape løsninger som betyr noe, gjerne for mange.
  • en lidenskapelig og nysgjerrig tilnærming til design og solid erfaring innen UI og UX.
  • erfaring med å designe effektive, innovative konsepter.
  • har minst 5 års arbeidserfaring i bransjen og gjerne en visuell design-utdanning fra universitet eller høyskole.
 

Dette er oss + deg:

På daglig basis får du jobbe med en rekke spennende og inspirerende mennesker og kreativt utfordrende kunder og prosjekter. Du vil være en essensiell del i våre prosjektteam fra begynnelse til slutt. Fra tidlig konseptutvikling til oppfølging av designdetaljer med våre teknologer nær slutten. I Hyper har du totalt 65 kollegaer som deler din ”passion” for å oppnå det beste resultatet – det er det som driver oss.
 
Om du kjenner deg igjen i dette – vil vi gjerne snakke med deg!
 
Søknad og eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Hilde Sem i Nye og Kloke Hoder. Legg ved din portefølje i søknaden.

Søknadsfrist er 15. august 2017.