Søker stjernelag til telekom

Søker stjernelag til telekom

Liker du å skape nytt og blir tiltrukket av å ha ett solid selskap i ryggen? Internasjonalt teleselskap søker intet mindre enn 9 personer til helt nytt forretningsområde.

Salgsdirektør Arne Hvidsten er spesielt entusiastisk når han snakker om prosjektet Brightstar Norge er i gang med. Med en ny, stor og spennende kontrakt skal det amerikanske telekomselskapet Brighstar bygge en ny avdeling på tyve personer i Norge. Avdelingen skal betjene alle Telenors mobilforsikringer, og bidra til at et stort antall mobilabonnenter har ett moderne og tilrettelagt mobiltilbud. Totalt skal avdelingen inneholde tyve stillinger, men nå er det 9 personer som skal rekrutteres inn.

Sitter foran på stolen

På spørsmålet om hva Hvidsten ser etter hos sine fremtidige medarbeidere, kommer svaret kontant – du må like å sitte litt foran på stolen. Nysgjerrighet, evne til å være på, er egenskaper Hvidsten fremhever.

– Ønsket er at noen i teamet har telekomerfaring, men jeg tror det er en fordel at vi får en blanding av erfaringer og kompetanser. Vi skal tross alt skape noe nytt fra grunnen av, og våre tjenester skal serve mange forskjellige sluttbrukere med ulike behov. Vi må kunne møte dette mangfoldet sier Hvidsten.

Påvirkning, påvirkning, påvirkning

Brightstar Norge er del av det større selskapet som holder til i Miami (forsikringsdelen i Atlanta) i USA. Brightstar igjen er eiet av Softbank som er basert i Japan og som blant annet eier deler av ecommerce-giganten Alibaba. Den nye avdelingen vil få grundig opplæring av den amerikanske Brightstar-organisasjonen.

– Som kollega i vår nye avdeling vil du være med på å utvikle telekombransjen videre. Det er ikke lenger mulig å tjene godt på å selge produkter alene. I dag er tjenestene en viktig del av virksomheten vår. Kundene våre etterspør tjenester til telefonen, og her ønsker vi å være en ledende leverandør innen telekom-industrien. Mobilbruk er svært viktig for de fleste, og vil du være med på å påvirke livene til mange mennesker, skal du bli med oss på laget, sier Hvidsten.

Publisert: 10. oktober 2016