Søker kollegaer som motiveres av å utfordre digitale grenser

Søker kollegaer som motiveres av å utfordre digitale grenser

Digitalselskapet Northern Beat fyller 5 år i disse dager og har gått fra å være et byrå på 4 til 17 personer. Selskapets oppdragsmengde vokser ytterligere, som skaper et umiddelbart behov for nye flinke folk – en designer og en interaksjonsdesigner.

 

I sentrale lokaler i Oslo betjener Northern Beat ambisiøse kunder med spennende,  digitale utfordringer. Deres prosjekt med nye nettsider for Thon Hotels økte hotellkjedens salg betraktelig, og for RiksTV bidro Northern Beat til å forbedre kjøpsprosess på nett med styrket konvertering og økt lojalitet som resultat.
-Stadig flere av våre kunder vil ha oss på lag, og vi må bli flere. Nå ser vi etter kollegaer som tør å utfordre, og som i likhet med oss, blir stolte av å skape verdi for kundene sine, sier Ørjan Clausen, daglig leder i Northern Beat.

Imøtekommer medarbeiderbehov
I Northern Beat vil nye medarbeidere møte kollegaer med høy kompetanse. Et romslig opplærings- og konferansebudsjett bidrar til at den enkelte får anledning til å ta til seg kunnskap og læring for så å utvikle seg selv og teamet rundt. Mange er deleiere i selskapet – noe som også vil være aktuelt for  den nye designeren og interaksjonsdesigneren.
-Vi ønsker at det skal være attraktivt for de flinkeste folka å jobbe i Northern Beat. Vi er derfor veldig opptatt av hva som driver den enkelte medarbeider og felleskapet, og prøver så langt det lar seg gjøre å imøtekomme interesser og behov, sier Ole André Sannes, strategi og markedssjef i Northern Beat.

For mer informasjon om stillingen >>

Om Northern Beat
Northern Beat skaper nettsider som engasjerer, konverterer og begeistrer og fokuserer på strategi, ide, konsept og design. Selskapet ble etablert i 2012. Felles for kundene og de ansatte er ønsket om å skape suksess, og å kunne bevise dette i etterkant. Kundene er blant andre Thon Hotels, Thon Shopping, RiksTV, Asko, BAMA, Nabobil, LO, POWER, Norges Bank, Nille, Rørkjøp, Rikstoto og HI-FI Klubben.

Publisert: 16. august 2017