Søker ny daglig leder som vil endre verden med design

Søker ny daglig leder som vil endre verden med design

Designit sikter mot ny vekst i Norden, og etablerer en felles region for kontorene i Oslo, Stockholm, Aarhus og København. Christian Søgaard er tidligere leder av Oslo-kontoret og rykker nå opp som ansvarlig for regionen. Designit Oslo søker derfor en ny daglig leder.

Designit har hatt en svært god vekst i Norge de siste årene. Selskapet har på få år femdoblet omsetningen og firedoblet antall ansatte. Over 60 medarbeidere jobber nå på Oslo-kontoret, innen produkt-, tjeneste og digitalt design, i tett samarbeid med kunder innen privat og offentlig sektor.
–Vi har hatt en fantastisk utvikling de siste årene og har fått jobbe med prosjekter vi er lidenskapelig opptatt av, og der vi virkelig kan gjøre en forskjell. Fremover blir det viktig å videreutvikle vår faglige styrke, utforske nye satsingsområder og bevare vår unike kultur, sier Christian Søgaard, ny nordisk leder i Designit.

Internasjonalt mindset
Søgaard vil se etter en arvtaker i Oslo som er lidenskapelig opptatt av å utvikle sine medarbeidere. Behovet er en erfaren leder som bryr seg om folk og er en dyktig kulturbygger. Den nye lederen må omfavne den internasjonale strategien og kulturen som står sterkt i Designit.
–Vår nye leder i Oslo har gjerne ledet et kreativt miljø, og må brenne for å løse komplekse problemer og endre verden til det bedre med design. Hun eller han må like å dele, være empatisk og ha et internasjonalt mindset. I tillegg må lederen evne å få gjengen til å skinne, sier Søgaard.

Lidenskap for designfaget
Den nye lederen i Designit vil møte en lidenskapelig, kompetent og engasjert gjeng. Empati for mennesker og fokus på folks behov står sterkt i Designit, både i prosjektene de utfører og i hverdagen på kontoret.
–Med et ekstremt fokus på folk har vi selvfølgelig vært opptatt av god mat i kantina og morsomme turer og fester, men dette er hygienefaktorer i et moderne byrå. For å skape et faglig sterkt og inspirerende miljø, har vi alltid vært opptatt av hvilke prosjekter og problemstillinger medarbeiderne våre ønsker å jobbe med. Med en stadig økende forståelse for verdien av design i markedet, er jeg sikker på at vi har mange spennende og morsomme år foran oss, sier Søgaard.

For mer informasjon >>

Publisert: 3. november 2017