Samfunnsbygger søker rådgiver for employer branding

Samfunnsbygger søker rådgiver for employer branding

Sweco har 1400 medarbeidere fordelt på 21 regionkontorer, og et kontinuerlig behov for ny kompetanse. Swecos nye rådgiver for employer branding blir derfor en sentral medarbeider for å lykkes fremover.

Sweco har et av landets større fagmiljøer innen infrastruktur, bygg og energi og miljø , og har bidratt til mange av Norges viktige prosjekter innen offentlige bygg, vei og jernbaneutbygging, vassdrag og miljøinnovasjon.

I Sweco møter du faginteresserte kollegaer som er ekstremt drevet av kundeprosjekter innen områder som betyr mye for mange nordmenn. Her møter du et mangfold av mennesker – fra den nysgjerrige, unge og nyutdannede til senioren med lang erfaring og tung kompetanse.

– Kommunikasjon er ekstremt viktig for oss, fordi vi må kunne gjøre komplekse og fagtunge problemstillinger forståelig for medarbeidere, kunder, brukere og andre. I den anledning leter vi nå etter en flink rådgiver som kan hjelpe oss å bli mer tilgjengelig og attraktiv, sier Grete Aspelund, administrerende direktør i Sweco Norge.

Fremoverlent og samfunnsengasjert

Det viktigste kravet til den nye medarbeideren er en riktig holdning. Rådgiveren må være fremoverlent og samfunnsengasjert. I mange år har Sweco bidratt til å bygge landet, og i tillegg til å bry seg om samfunnet, må vedkommende også ha interesse for folk.

– Med mange dyktige, fagorienterte mennesker i organisasjonen, er det viktig at vår rådgiver for employer branding evner å kommunisere godt med andre. Vår nye kollega må evne å komme gjennom til folk. Vi tror at en person med gode relasjonelle egenskaper best vil kunne få innblikk i alle de spennende historiene i Sweco, sier Aspelund.

Løser nesten alt

Som employer branding-rådgiver, vil den riktige kandidaten kunne nyte stor grad av selvstendighet. Hverdagen vil være variert og styres mye av medarbeideren selv. Sweco er involvert i omlag 8000 prosjekter hvert år, og rådgiverens suksess vil i stor grad handle om å gjøre disse prosjektene interessante for flere.

– Vi pleier å si at med den samlede fagkompetansen i Sweco, er det ikke mange problemer vi ikke kan løse per i dag. For den riktige rådgiver betyr det at det er mange spennende områder å interessere seg for, sier Aspelund.

Publisert: 21. februar 2017