– Positivt miljø med høy intensitet


– Positivt miljø med høy intensitet


I løpet av 2016 skal Vivikes lansere sitt nye konsept Days Like This, og søker i den forbindelse en salgs- og markedsdirektør, samt en produkt- og innkjøpsdirektør. – Akkurat nå er det ganske kaotisk her, sier kreativ leder Anne Gro Fjeldheim. Ellers vil jeg karakterisere arbeidsplassen min som et kreativt og positivt miljø med høy intensitet.

Mote for kvinner

Den kreative lederen forteller om et svært sterkt faglig team med høy kunnskap om tekstil, kvalitet og mote for voksne kvinner, som hun mener er noe ganske annet enn å jobbe med ung mote. De riktige kandidatene må kunne sette seg inn i kundereisen til denne målgruppen og ivareta den på en god måte gjennom alle kanaler.

– Jeg jobbet tidligere i Bik Bok, og det var en helt annen tilnærming som handlet om å selge én trend til mange. Her handler det om å høre på kunden, forstå hva de ønsker, at de ønsker en annen passform enn 20-åringer og har et annet krav til kvalitet.

Vi snakker ikke til, men med kunden.

Selv om miljøet er faglig sterkt, mener Fjeldheim at de nye stillingene er svært viktige for å fylle på med kompetanse de har mindre av i dag, noe hun omtaler som et ”kommersielt gen” og et ”tallhode”. – Vi trenger mer kompetanse på det rent forretningsmessige og noen som er dyktige på strategi. Det er dessuten viktig at man skjønner Days Like This’ filosofi – at vi ikke snakker til kunden, men med dem.

Om Days Like This

Vivikes nye satsning, Days Like This, skal være et tydelig konsept rettet mot den voksne bevisste kvinnen. Her handler det om å lytte til kunden, forstå hva de ønsker, at de har andre forventninger enn en 20-åring og et annet krav til kvalitet og passform. Dette kommer til å bli tydelig i det nye konseptet Days Like This.

Om stillingene

Som produkt- og innkjøpsdirektør evner du å kombinere forretning, med god teft og solide analyser. Du vil ha et overordnet ansvar for sortimentsplanleggingen, bidra til gode budsjett- og innkjøpsrutiner samt et godt strategisk planverk. Du har forståelse for design- og produksjonsprosessen, og er vant til å jobbe tett med leverandører.

Som salgs- og markedsdirektør evner du å kombinere kommersiell tenkning med god teft og solid marketingforståelse. Du vil ha et overordnet ansvar for salg- og markedsstrategi og bidra til gode salgsresultater gjennom inngående forståelse av kundereisen. Du er en erfaren digital forretningsutvikler og setter tydelig retning for digitale prosjekter for å nå de overordnede målene.

Publisert: 21. mars 2016