Nysgjerrig og sulten digital analytiker søkes

Nysgjerrig og sulten digital analytiker søkes

Et av Norges største fordelsprogrammer for privatlivet søker ny kollega med teft for tall og analyse.

LOfavør er et fordelsprogram for LO og LO-forbundenes medlemmer som ivaretar tjenester i privatlivet. Medlemskapet inkluderer forsikringer og gir tilbud innen privatjuridiske tjenester, reiser, ferier, hus og hjem. Fordelsprogrammet inneholder trygghet for den enkelte, og en av tjenestene i programmet er advokatforsikring som gir tilgang på advokathjelp til blant annet samlivskontrakter og arvespørsmål. For å utvikle programmet ytterligere trenger Sparebank1 Medlemskort nå en ny digital analytiker.

Se muligheter tallene gir
Sparebanken 1 Medlemskort håper å finne en person som er ivrig og som ønsker å holde tritt med utviklingen. Selskapet er avhengig av å innhente mange tall og data fra ulike kilder. Evnen til å analysere og finne sammenhenger mellom dataene og samarbeide med partnere innen medie-, og analysebyrå blir derfor et viktig kriterium ved valg av ny kollega. Den nye medarbeideren må bidra til å løfte selskapet videre. Hun eller han må synes det er spennende å være med på forretningsutviklingen – ikke bare hente inn enkelttall – men ha lyst til å ta selskapet videre. Personen må være genuint opptatt av hvordan tallenes kan by på forretningsmuligheter.
-Vi må finne enn som trives med å jobbe sammen med andre og som tør å være litt synlig i arbeidet sitt. Vedkommende har gjerne erfaring innenfor den digitale verden, og vi håper på en analytisk og utpreget nysgjerrig person. Jeg ser også etter en kollega som ikke er utlært, men som er sulten på utvikle seg selv og andre, sier Heidi Lisbeth Myhr, administrerende direktør i Sparebank1 Medlemskort.

Mye kompetanse
Sparebank1 Medlemskort består av 10 sammensveisede personer som liker å jobbe sammen. Myhr mener det er viktig å se hverandre i hverdagen og forstå at man er avhengig av hverandre. Selv om den enkelte ofte jobber selvstendig, er man ikke bedre enn som sammen i et team. Det er også viktig for Myhr å arrangere aktiviteter utenom arbeidstid for å styrke samholdet. Faglig representerer kollegaene en stor bredde i kunnskap – alt fra IT-utviklere til sosiale medieforvaltere er en del av selskapet.
-Vi er eid av Sparebank1-gruppen og LO og har derfor tilgang på en bredde i kompetanse også utenfor våre nærmeste kollegaer – innen alt fra organisasjonsarbeid til design. Tverrfaglighet og evne til å bruke data og innsikt blir blant LO-favørs viktigste fortrinn i fremtiden, hvor hovedoppgaven blir å være tilstede på viktige arenaer for folk flest, sier Myhr.

For mer informasjon >>

Publisert: 6. april 2018