Nye og Kloke Hoder ansetter Hilde Sem

Nye og Kloke Hoder ansetter Hilde Sem

Hilde Sem har 16 års erfaring fra media- og kommunikasjonsbransjen. Hun kommer sist fra Mediebemanning hvor hun var rådgiver og partner. Hilde er ansatt som rådgiver i Nye og Kloke Hoder og skal jobbe med rekruttering, organisasjon og endring.

Nye og Kloke Hoders oppdragsmengde øker og i den anledning er Hilde Sem ansatt som rådgiver. Hilde har siden år 2000 jobbet i ulike medie- og kommunikasjonshus med ledelse, salg, rekruttering, rådgivning og coaching.

Nærings- og organisasjonsutvikling

Hilde hadde sin første offisielle arbeidsdag i Nye og Kloke Hoder 1. februar 2016.

– Jeg gleder meg over å jobbe i Nye og Kloke Hoder. Her er fine folk med bred og lang erfaring. Ikke minst er kundene veldig spennende og etterspør merkevareutvikling, næringsutvikling, samt organisasjonsutvikling og rekruttering innen bransjer som kunst, kultur, teknologi, mat og livsstil. Nye og Kloke Hoder har et spennende nettverk av spesialister, som hentes inn på ulike oppdrag, og er selv et tverrfaglig, sammensatt internteam. Denne kombinasjonen er jeg overbevist om at kundene har stor glede av, sier Hilde Sem.

Nettverk og bredde

– Vi er veldig glade for å få Hilde inn i Nye og Kloke Hoder. Hun har en bredt nettverk og er en klok og dyktig rådgiver i møte med kunder og kandidater. Hennes erfaring fra kommunikasjonsbransjen, livsstilsmedier, coaching og rekruttering blir et viktig tilskudd i møtet med våre kunder, sier Linda Refvik, daglig leder i Nye og Kloke Hoder.

Publisert: 9. februar 2016