Menneskene

Camilla Lindemann

Camilla Lindemann

Daglig leder og partner

Camilla er daglig leder og partner i Nye og Kloke Hoder og jobber med kommunikasjon, strategi og prosjektledelse. Hun har over 15 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen, som kommunikasjonssjef og assisterende markedssjef i IKEA Norge, PR-rådgiver i Apeland Informasjon og PR- og markedskonsulent i Hewlett-Packard. Camilla har også erfaring fra lokal-TV. Camilla brenner for folk, fag og forretningsmuligheter.

LinkedIn
 • +47 995 06 010
 • camilla@nyeogklokehoder.no
Evy Nilsen

Evy Nilsen

Rådgiver og partner

Evy har gründet og utviklet Nye og Kloke Hoder siden 1999. Over 13 år i rekrutteringsbransjen har gjort at Evy har opparbeidet seg en unik kompetanse og nettverk innen reklame, markeds- og kommunikasjonsstillinger. Hun har jobbet med et bredt spekter av oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor.

LinkedIn
 • +47 922 45 926
 • evy@nyeogklokehoder.no
Linda Refvik

Linda Refvik

Rådgiver og partner

Linda er rådgiver i Nye og Kloke Hoder. Hun har lang erfaring med prosess og prosjektledelse, har skapt sterke resultater og økonomisk vekst for kjente merkevarer som IKEA Norge, Missing Link Group, Voice Norge og Nycomed. I tillegg til økonomisk teft og forretningssans, har hun solid erfaring med å lede, motivere og utvikle mennesker gjennom vanskelige endringsprosesser.

LinkedIn
 • +47 930 14 950
 • linda@nyeogklokehoder.no
Elin Kathrine Saunes

Elin Kathrine Saunes

Prosjektkoordinator og konsulent

Elin Kathrine Saunes er prosjektkoordinator og konsulent i Nye og Kloke Hoder. Hun har studert entreprenørskap ved NTNU og skrev sin masteroppgave om næringsklyngeutvikling. Elin har også selv vært grunder, og de siste to årene har hun jobbet som Co-founder og markedsansvarlig i eget selskap, Amok Equipment AS. Elin har tidligere erfaring som prosjektmedarbeider i innovasjonsselskapet Innoco. Hun har også hatt verv som kultursjef for den største internasjonale studentfestivalen Isfit, samt at hun har vært pressesjef for kulturfestivalen UKA. Elin vil vie mye av sin tid til moteklyngen Norwegian Fashion Hub.

LinkedIn
 • +47 408 74 262
 • elin@nyeogklokehoder.no
Hilde Sem

Hilde Sem

Rådgiver

Hilde jobber som rådgiver i Nye og Kloke Hoder med rekruttering, organisasjon og endring. Hun har 16 års erfaring med ledelse, salg, rekruttering, rådgivning og coaching og har jobbet i en rekke medie- og kommunikasjonshus. Hilde er en entusiastisk og positiv rådgiver, med fokus på verdier. Hun har svært god forståelse på tvers av ulike fagmiljøer, og kommunikasjon mellom disse.

LinkedIn
 • +47 452 21 039
 • hilde@nyeogklokehoder.no
Thomas Rosten

Thomas Rosten

Prosjektkoordinator

Thomas Rosten er prosjektkoordinator i Nye og Kloke Hoder med en praktisk og tverrfaglig bakgrunn som prosjekt- og prosessleder. Han har erfaring fra Emergence School of Leadership, et unikt og rendyrket prosjektledermiljø i Oslo, i tillegg til utdannelse innen internasjonal utvikling fra Universitet i Agder. Thomas trives i krysningen mellom strategi og kreativitet og gjerne innen prosessdesign. Han har god relasjonsforståelse og er generelt veldig flink med folk.

LinkedIn
 • +47 900 71708
 • thomas@nyeogklokehoder.no
Rolf Arne Leer

Rolf Arne Leer

Samarbeidspartner

Rolf Arne Leer er en av Nye og Kloke Hoders nære samarbeidspartnere. Han er prosessdesigner, prosessleder og prosjektleder. Rolf Arne har ledet innovasjons- og utviklingsforløp i NSB, Carlsberg, Statoil, Statkraft og departementet for vann-og infrastruktur i Nederland. Hans styrke handler om å bruke kreativitet og relasjonsforståelse til å skape engasjerende og involverende prosesser. I tillegg jobber han som dokumentarist og reporter for TV2. Nye og Kloke Hoders kunder får selvsagt glede av alle kompetanseområdene til Rolf Arne.

 • +47 916 26 417
 • rolf@370-degrees.com