Linda Refvik med nytt og spennende moteoppdrag

Linda Refvik med nytt og spennende moteoppdrag

Nye og Kloke Hoder er stolt av at Linda Refvik har landet nok ett nytt og spennende moteoppdrag. Hun har fått i oppgave å bidra til vekst i Varner-kjeden Vivikes/Days Like This. Oppstartstidspunkt er 1. januar 2017.

80 prosent av Linda Refviks tid vil brukes i Varner fra og med 1. Januar 2017. 20 prosent av tiden vil hun jobbe i Nye og Kloke Hoder, med hovedvekt på å videreutvikle den myndighetsstøttede moteklyngen Norwegian Fashion Hub. Hun vil fortsette som partner i Nye og Kloke Hoder, men trappe ned som daglig leder i selskapet.

–Med mange års erfaring fra norsk motenæring som rådgiver og prosjektleder, er det spennende å delta mer direkte i driftsutviklingen i en motekjede igjen. Vivikes og Days Like This skaper klær til norske kvinner, men er også en del av en og suksessrik norsk motekjede som omsetter og eksporterer norsk mote til utlandet. Lite gleder meg mer enn å kunne bidra til flere norske motesuksesser her til lands, sier Linda Refvik.

Rykker hjem og opp

Rådgiver og partner Camilla Lindemann har bodd i Dubai de to siste årene og jobbet deltid i Nye og Kloke Hoder. Hun kommer hjem i januar, og rykker opp som leder av selskapet.

–Etter to år med deltids- og pendlerarbeid mellom Oslo og midtøsten, blir det godt å komme hjem og fokusere fullt og helt på Nye og Kloke Hoder. Mange av kundene våre står overfor avgjørende endringsprosesser, som å tiltrekke seg helt ny kompetanse, samt å sørge for transformasjon av forretningsområder, internkultur, tjenester og metoder. Jeg gleder meg til å være en proaaktiv samarbeidspartner for våre kjære og nye kunder fremover, sier Camilla Lindemann.

Fornyet klyngetillit

Den Arenastøttede moteklyngen Norwegian Fashion Hub har nylig fått tilsagn på støtte til å drifte år 3 av prosjektet. Det betyr at de 28 motebedriftene i klyngen vil få gjennomført ulike prosjekter og aktiviteter innen internasjonalisering, forskning og utvikling, finansiering og posisjonering. Klyngen vil driftes as prosjektledelsen som primært består av Linda Refvik og Elin Kathrine Saunes i Nye og Kloke Hoder.

–Vi er veldig stolt av at Innovasjon Norge og myndighetene har anerkjent klyngens arbeid så langt og gitt oss tillitt til å drifte minimum ett år til. Mange aktiviteter har blitt gjennomført siden vi startet for drøyt to år siden, antall klyngemedlemmer har tredoblet seg, mote og kreativ næring har fått plass i regjeringsmeldingen, stadig flere motemerker er tilgjengelige i verdens mest attraktive butikker, og økt omtale,  sier Elin Kathrine Saunes i Nye og Kloke Hoder.

Publisert: 9. november 2016