Ledig stol hos Flokk

Ledig stol hos Flokk

Europas største produsent av kontormøbler søker leder for e-handel. Den nye lederen skal løfte Flokks kommersielle tilstedeværelse på nett og skape en god og inspirerende handleopplevelse.

Når du setter deg i et kontormøblement fra Flokk skal du kjenne forbedringen på kroppen. Visuell design, god bevegelighet, kvalitet og miljøvennlige løsninger kjennetegner Flokks produkter, noe som gjør at selskapet har vokst sterkt både internasjonalt og hjemme. Med hovedkontor i Oslo, salgskontorer i 15 land, og salg i over 50 land er Flokk virkelig en internasjonal arbeidsplass. Flokk som tidligere het den Scandinavian Business Seating har den siste tiden gjennomgått flere endringer. På 14 måneder har Flokk kjøpt fire selskaper, skiftet navn, endret visuell identitet og er godt i gang med en digital endringsprosess.
– Møbelbransjen har tradisjonelt ligget bak innen e-handel, og det ønsker vi å gjøre noe med. Målet for vår E-handels-satsning handler om å effektivisere kjøp for forhandlere og å gjøre det enklere, bedre og mer inspirerende å handle fra oss, sier Mariannne Otterdahl Møller, Vice President, Marketing & Brand Communication i Flokk.

Fascinert av selvkonfigurering
Flokk ønsker en leder for e-handel som er kommersiell og har et godt teknisk hode. En leder for satsningen må være nysgjerrig og initiativrik. Erfaring fra e-handel er avgjørende, i tillegg til at det er viktig å være opptatt av brukeropplevelsen. Den riktige kandidaten liker høyt tempo, er selvgående og setter aktiviteter i bevegelse.
– Det er ikke nødvendig med bakgrunn fra møbelbransjen. Men når vi lar oss inspirere av spennende e-handelsløsninger ser vi gjerne til dem som driver med selvkonfigurering – enten det gjelder klær og sko, bil eller annet, sier Otterdahl Møller.

Motiverte fagfolk
Flokk er markedsleder innen design, utvikling og produksjon av kontormøbler i Europa. Totalt jobber 2500 ansatte i selskapet, 80 av disse sitter på hovedkontoret på Majorstua i Oslo. Den nye leder for e-handel vil ha Majorstua som sin nye arbeidsplass.
– Som ny leder for e-handel i Flokk vil du møte masse flinke kollegaer. Vi har mange motiverte fagfolk innen blant annet design, produktutvikling, salg og marketing, og her er mennesker som virkelig elsker jobben sin, sier Otterdahl Møller.

For mer informasjon >>

Publisert: 28. juni 2018