Jakter strategisk digitalhode som kan lede teamet for kommunikasjon og marked i Melk.no 

Jakter strategisk digitalhode som kan lede teamet for kommunikasjon og marked i Melk.no 

Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) søker i disse dager en leder for kommunikasjon og marked som skal sørge for at organisasjonen er i front innen kommunikasjon til forbruker.

Melk.no er et av flere opplysningskontor i landbruket og har som oppgave å bidra til å fremme forbruket av melk og meieriprodukter på vegne av den norske melkebonden. Melk.no har en ekspertrolle med høy faglig kompetanse innen mat- og meieriteknologi, ernæring og matlaging, samt marketing, markedsanalyse og kommunikasjon.
Nå ser vi etter en person som vil få en svært sentral funksjon internt. Kjerneoppgavene til Melk.no er innholdsproduksjon og formidling, og vår nye leder skal ha ansvaret for at Melk.no kommunisere ernærings- og kostholdsråd til forbrukere på en mest mulig relevant og inspirerende måte, sier Ida Berg Hauge, direktør i Melk.no.

Digitalt i forkant
Melk.nos nye leder for kommunikasjon og marked har stor interesse for og erfaring med de digitale mulighetene som finnes for å kommunisere med ulike målgrupper. Personen drives av å være spesielt godt orientert om nye alternativer i kombinasjon med strategisk forståelse. I tillegg er personen flink til å motivere eget team og få til et godt samarbeid med resten av organisasjonen.

Team på 12
Den nye lederen vil møte en organisasjon bestående av 11 andre dyktige fagpersoner, som sitter samlet i inspirerende lokaler i Oslo sentrum. Selve teamet som skal ledes består av 4 personer.  Det er stor mulighet for nytenkning og påvirkning av videre veivalg samtidig som det er høyt tempo i hverdagen med varierte og morsomme daglige oppgaver.  De faglige og personlige utviklingsmulighetene er mange for den enkelte leder og medarbeider.
–Som opplysningskontor står vi overfor en rekke utfordringer, men også muligheter i dagens jungel av stemmer. Er du flink til å se kommunikasjonsåpninger i alle kanaler, liker å jobbe både strategisk og operativt og flink til å utvikle andre, kan du være den vi er på jakt etter. Vi er et miljø som lærer mye av hverandre og det er kort vei til beslutning, avslutter, sier Berg Hauge.

For mer informasjon om stillingen >>

Publisert: 17. august 2017