Jakter deg som vil gjøre en forskjell med design i et internasjonalt miljø

Jakter deg som vil gjøre en forskjell med design i et internasjonalt miljø

Designit søker etter en Strategic Design Lead til Oslokontoret.

Designit startet i Århus i 1991 og har senere etablert kontorer i blant annet Tokyo, Tel Aviv, Berlin, New York, London og Barcelona og teller snart 550 medarbeidere på verdensbasis, fordelt på 15 kontorer. 65 av designentusiastene jobber på Oslokontoret, og nå trenger gjengen tilskudd av en dyktig Strategi Design Lead. Rollen er viktig for å lede strategiske prosesser overfor kunder innen designdrevet innovasjon.

-For å sørge for at design gjør en forskjell for våre mange kunder og samfunnet for øvrig, må vi være gode på å skape relasjoner, basert på kompetanse og tillit. Vi ønsker å være i stand til å utfordre kundene våre og skape bedre opplevelser. For å få dette til trenger vi flere dyktige kollegaer, og nå søker vi etter en ny Strategic Design Lead, sier Elizabeth Matre-Aas, Managing Director i Designit Norge.

Sterk relasjonsbygger
Designit ser etter en sterk relasjonsbygger som kan skape trygghet hos kunden. Vedkommende må ha passion for design og evne å tenke strategisk. Den nye kollegaen må ha god kompetanse om hvordan design kan bidra til å nå forretningsmessige mål hos kunder i ulike bransjer.

-Kanskje sitter vår nye kollega hos en konkurrent og ønsker overgang til et internasjonalt designmiljø. Hun eller han har kanskje forretningsbakgrunn fra innovasjon og produkt- eller tjenesteutvikling. Det viktigste er uansett at vår Strategic Design Lead forstår hvordan kunden kjøper design og hvilke muligheter det kan gi, sier Elizabeth.

Internasjonalt og idealistisk
Som ny kollega i Designit møter man en sterk og inkluderende kultur. Gjengen er på og preges av å ha et idealistisk fagmiljø. Folka er genuint opptatt av å bruke design som et verktøy for å løse problemer og gjøre verden til et bedre sted. En nyansatt deler hvor fint det er å bli mottatt som ny, og Elizabeth forteller hvordan de inviterer nyansatte fra hele verden til felles introduksjonssamlinger. Swop-programmer med 3 måneders internasjonal utveksling og internships fra alle verdenshjørner, bidrar til å utveksle design og forretningsperspektiver på tvers av landegrensene.

-Engelsk er førstespråket på kontoret og opplevelsen av å være en del av noe større internasjonalt  – preger arbeidsdagen vår, sier Elizabeth.

For mer informasjon >>

Publisert: 4. mai 2018