Menneskene

Camilla Lindemann

Camilla Lindemann

Daglig leder og partner

Camilla er daglig leder og partner i Nye og Kloke Hoder og jobber med kommunikasjon, strategi og prosjektledelse. Hun har over 15 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen, som kommunikasjonssjef og assisterende markedssjef i IKEA Norge, PR-rådgiver i Apeland Informasjon og PR- og markedskonsulent i Hewlett-Packard. Camilla har også erfaring fra lokal-TV. Camilla brenner for folk, fag og forretningsmuligheter.

LinkedIn
 • +47 995 06 010
 • camilla@nyeogklokehoder.no
Evy Nilsen

Evy Nilsen

Rådgiver og partner

Evy har gründet og utviklet Nye og Kloke Hoder siden 1999. Mange år i rekrutteringsbransjen har gjort at Evy har opparbeidet seg en unik kompetanse og nettverk innen marked, kommunikasjon, kommersialitet, teknologi, design og innovasjon. Hun har erfaring fra et bredt spekter av oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor, og jobber i dag med ulike prosjekter innen folk og forretning.

LinkedIn
 • +47 922 45 926
 • evy@nyeogklokehoder.no
Linda Refvik

Linda Refvik

Rådgiver og partner

Linda er rådgiver i Nye og Kloke Hoder. Hun har lang erfaring med prosess og prosjektledelse, har skapt sterke resultater og økonomisk vekst for kjente merkevarer som IKEA Norge, Missing Link Group, Voice Norge og Nycomed. I tillegg til økonomisk teft og forretningssans, har hun solid erfaring med å lede, motivere og utvikle mennesker gjennom vanskelige endringsprosesser.

LinkedIn
 • +47 930 14 950
 • linda@nyeogklokehoder.no
Elin Kathrine Saunes

Elin Kathrine Saunes

Prosjektleder

Elin Kathrine Saunes er prosjektleder i Nye og Kloke Hoder med ansvaret for næringsklyngen Norwegian Fashion Hub. Hun har studert entreprenørskap ved NTNU og skrev sin masteroppgave om næringsklyngeutvikling. Elin har også selv vært grunder og har jobbet som Co-founder og markedsansvarlig i eget selskap, Amok Equipment AS. Elin har tidligere erfaring som prosjektmedarbeider i innovasjonsselskapet Innoco. Hun har også hatt verv som kultursjef for den største internasjonale studentfestivalen Isfit, samt at hun har vært pressesjef for kulturfestivalen UKA.

LinkedIn
 • +47 408 74 262
 • elin@nyeogklokehoder.no
Hilde Sem

Hilde Sem

Rådgiver

Hilde jobber som rådgiver i Nye og Kloke Hoder med rekruttering, organisasjon og endring. Hun har 16 års erfaring med ledelse, salg, rekruttering, rådgivning og coaching og har jobbet i en rekke medie- og kommunikasjonshus. Hilde er en entusiastisk og positiv rådgiver, med fokus på verdier. Hun har svært god forståelse på tvers av ulike fagmiljøer, og kommunikasjon mellom disse.

LinkedIn
 • +47 452 21 039
 • hilde@nyeogklokehoder.no
Thomas Rosten

Thomas Rosten

Prosjektkoordinator

Thomas Rosten er prosjektkoordinator i Nye og Kloke Hoder med en praktisk og tverrfaglig bakgrunn som prosjekt- og prosessleder. Han har erfaring fra Emergence School of Leadership, et unikt og rendyrket prosjektledermiljø i Oslo, i tillegg til utdannelse innen internasjonal utvikling fra Universitet i Agder. Thomas trives i krysningen mellom strategi og kreativitet og gjerne innen prosessdesign. Han har god relasjonsforståelse og er generelt veldig flink med folk.

LinkedIn
 • +47 900 71708
 • thomas@nyeogklokehoder.no
Håvard Løkke

Håvard Løkke

Rådgiver og partner

Håvard er rådgiver i Nye og Kloke Hoder og jobber med strategi og prosess- og prosjektledelse. Han har bred erfaring fra omdømmebygging og strategiutvikling, og kommer sist fra rollen som rådgiver i bærekraftsselskapet Pure Consulting. Han har tidligere vært ansvarlig for virksomhetskommunikasjon i IKEA Norge, coach for globale utviklingsprosjekter i Inter IKEA Systems, samt kommunikasjonssjef i eier- og investeringsselskapet Ard Group. Håvard har ambisiøse målsetninger på egne og kunders vegne og drives av å skape varige verdier sammen med andre.

LinkedIn
 • +47 920 55 306
 • havard@nyeogklokehoder.no
Ella-Kristiane Ravnanger

Ella-Kristiane Ravnanger

Prosjektkoordinator og researcher

Ella-Kristiane Ravnanger er prosjektkoordinator og researcher i Nye og Kloke Hoder. Hun har studert organisasjon og ledelse og skrev sin bacheloroppgave om åpne kontorlandskap og jobbtilfredshet. Hun har erfaring innenfor rekruttering og organisasjons- og lederutvikling fra Utdanningsforbundet, samt salg fra H&M og United Bakeries. Ella er initiativrik, glad i folk og opptatt av et godt arbeidsmiljø.

LinkedIn
 • +47 414 05 804
 • ella@nyeogklokehoder.no