– Jeg vil finne en kulturell match

– Jeg vil finne en kulturell match

Det sier Kaija Ommundsen som leder designavdelingen for brukeropplevelser i FINN.no. Avdelingen vokser stadig, og nå leter FINN.no etter en faglig sterk leder som kan sørge for at FINN.no leverer brukeropplevelser i særklasse i fremtiden.

I 2017 feirer FINN 17-årsdag. I løpet av disse årene har nesten alle i Norge prøvd FINNs tjeneste. Hvert år tilbringer hver nordmann i snitt over 26 timer på FINN, og til sammen surfer brukerne gjennom mer enn 10 milliarder sider.

–Å jobbe i FINN er helt fantastisk. Vi er over 400 kollegaer som holder til i Grensen i Oslo, og vi er mange som elsker arbeidsplassen vår. Når jeg nå skal finne en ny kollega som skal ha ansvar for store deler av designteamet innen brukeropplevelser, leter jeg etter en grunn-glad fagleder som elsker å motivere folk, sier Kaija.

Gjøre andre gode
Den nye faglig lederen for UX-avdelingen vil få ansvaret for å bygge et sterkt og synlig UX-miljø. Medarbeidere skal følges opp faglig og personlig slik at teamet har riktig UX-kompetanse til enhver tid. Den nye lederen skal rekruttere nye talenter og sørge for et godt samspill mellom produkt, teknologi og innsikt.

Great Place to Work
I FINN vil den nye lederen møte en sterk organisasjon og et godt sted å være. FINN eies av Schibsted som er en ledende aktør innen rubrikk med 36 online rubrikksider i 29 land. Kåringen Great Place to Work har rangert FINN som en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad.
– Jeg gleder meg veldig til å få på plass en ny fagleder. Ønsket mitt er at vedkommende bidrar med fag og energi som gjør det ytterligere morsomt for oss å jobbe i FINN, i tillegg til at våre kunder og brukere blir enda mer begeistret for opplevelsene med produktet vårt, sier Kaija.

For mer informasjon om stillingen >>

Foto: Christina Børding

Publisert: 13. september 2017