– Et unikt konsept

– Et unikt konsept

Ole Georg Aastveit jobber som business controller i Vivikes nye konsept Days Like This, og har oversikt over hele prosessen fra design til varen er tom i butikk. – Sammen skal vi få det nye konseptet Days Like This til å bli noe helt unikt, forteller Aastveit.

Kulturskapere og strandlinje

Aastveit beskriver avdelingen på 15 personer som ujålete og uhøytidelig. De nye lokalene med barista, bar til fredagspilsen og egen strandlinje gjør det også enkelt å virkelig trives på jobb.

–  Vi er en gjeng som liker å ha det gøy på jobb, samtidig som dette også er et intenst og konsentrert sted. Det er vel den dynamikken der som gjør at mange av oss trives godt og har jobbet her lenge.

Blir tydeligere

Planene for Days Like This viser at vi skal bli en mye tydeligere merkevare enn vi har klart med Vivikes. En klesbutikk som skal vise voksne kvinner at de fortjener å bli tatt på alvor. For å få til dette søker vi nå en salgs- og markedsdirektør og en produkt- og innkjøpsdirektør.

–  Til de to stillingene vi utlyser søker vi noen som vil være med på denne reisen. Noen som har tallforståelse, en kremmersjel og et kommersielt hode. Sammen skal vi få det nye konseptet Days Like This til å bli noe helt unikt!

Om Days Like This

Vivikes nye satsning, Days Like This, skal være et tydelig konsept rettet mot den voksne bevisste kvinnen. Her handler det om å lytte til kunden, forstå hva de ønsker, at de har andre forventninger enn en 20-åring og et annet krav til kvalitet og passform. Dette kommer til å bli tydelig i det nye konseptet Days Like This.

Om stillingene

Som produkt- og innkjøpsdirektør evner du å kombinere forretning, med god teft og solide analyser. Du vil ha et overordnet ansvar for sortimentsplanleggingen, bidra til gode budsjett- og innkjøpsrutiner samt et godt strategisk planverk. Du har forståelse for design- og produksjonsprosessen, og er vant til å jobbe tett med leverandører.

Som salg- og markedsdirektør evner du å kombinere kommersiell tenkning med god teft og solid marketingforståelse. Du vil ha et overordnet ansvar for salg- og markedsstrategi og bidra til gode salgsresultater gjennom inngående forståelse av kundereisen. Du er en erfaren digital forretningsutvikler og setter tydelig retning for digitale prosjekter for å nå de overordnede målene.

Publisert: 21. mars 2015