Dyktig Head of Products søkes til OneCall/MyCall

Dyktig Head of Products søkes til OneCall/MyCall

– Vår Head of Products gjennom 12 år har valgt nye utfordringer. Plassen er derfor ledig for en sulten leder som ønsker å bidra til å drive oss videre, sier Øistein Eriksen, direktør i OneCall/MyCall.

Som en del av Telia skal OneCall/MyCall bidra til å nå målet om å bli en New Generation Telco. Til dette arbeidet søker vi kandidater til den  viktige posisjonen som Head of Products. Virksomheten står overfor spennende endringer som stiller nye krav til lederen av produktavdelingen.
–Vi har ambisjoner om å endre en bransje og nå ser vi etter en viktig støttespiller i dette arbeidet, sier Eriksen.

Sterkt engasjement og gode relasjonsegenskaper

OneCall/MyCall ser etter en person som evner å spre sitt sterke engasjement og kan lede et dyktig kompetansemiljø. Lederen må ha evne til å manøvrere i en større organisasjon og skape relasjoner og gode samarbeidsforhold.  Vedkommende må ha erfaring med innovative tjeneste- og produktutviklingsprosesser og kunne bidra med god struktur og metodikk. Eriksen fremhever viktigheten av at den nye lederen også må være folkelig, lett å like, samt ha en sterk integritet.

Sentral rolle

Den riktige personen får en viktig rolle i en organisasjon preget av energi, engasjement og sterke posisjoner i det norske mobilmarkedet. Med en sentral plass i ledergruppen vil vedkommende direkte bidra til selskapets utvikling, samt alle endringene OneCall/MyCall skal gjennom fremover. OneCall/MyCall er en del av Telia Norge som sitter samlet i Nydalen.

Om OneCall/MyCall og Telia Norge:

Velkommen til oss! Vår virksomhet, som består av Telia, Chess, OneCall og MyCall, omfatter nesten 1300 medarbeidere som er sammen om et oppdrag – å ta virksomheten til neste nivå og bli en New Generation Telco. I dette oppdraget ligger et stort løfte, et viktig ansvar og et hav av muligheter. Løftet om å bli noe mer. Noe som beriker menneskers liv og som åpner muligheter for å kommunisere på deres premisser. Ansvaret som ligger i å kjempe for kundene og være en problemløser i hverdagen. Muligheter for deg som jobber her – til å utvikle deg i et teknologiselskap med høye ambisjoner og alle forutsetninger for å lykkes.

Publisert: 15. mai 2017