Dekode vokser

Dekode vokser

Det kreative teknologibyrået Dekode opplever vekst i oppdragsmengde og søker nå etter to nye medarbeidere – en faglig sterk rådgiver og drivende prosjektleder.

Dekodes kunder etterspør i stadig større grad kompetansen deres tidligere inn i digitale utviklingsprosesser. Medarbeidere som kan veilede kunder gjennom utviklingsforløpet fra A-Å blir derfor helt avgjørende for å levere godt fremover. Selskapet leter nå etter folk som er faglig dyktige og som kollegaene deres har lyst til å være sammen med. Rune Yndestad Møller er ny daglig leder i Dekode og sier det ikke er predefinert hvem disse menneskene er, fordi spennende og interessante folk har et mangfold av interesser, kompetanser og bakgrunn.

–Vi ønsker personer som beveger oss og tilfører faglig styrke. I tillegg er vi opptatt av at våre nye kollegaer skal være omgjengelige og medmenneskelige, sier Rune Yndestad Møller.

Ulike stadier i livet

Hos Dekode møter de nye medarbeiderne en gjeng med faglig dedikerte mennesker som vil hverandre vel og som har det gøy sammen. Det er viktig for Rune at Dekode har et miljø som oppleves raust og åpent.

–Selv om vi nå vokser er det viktig for oss å fortsette med å være et miljø og et andre hjem som det er godt å være en del av. Vi er alle sammen mennesker i ulike stadier i livet, og for oss er det viktig å ivareta og backe folk slik at de kan skape suksess der de er og med det som er viktig for dem, sier Rune.

Internasjonale prosjekter

Som WordPress VIP-partner blir Dekode stadig oftere invitert inn i konkurranser og prosjekter med et internasjonalt nedslagsfelt.

–Vi har en spennende standing som del av et internasjonalt WordPress-partnerskap.  Nettverket gjør at vi blir involvert i store og svært spennende prosjekter, også uten for Norges grenser. Internt oppleves disse prosessene faglig motiverende og utfordrende, og vi håper det trigger vår nye, fremtidige kollegaer også, sier Rune.

Dekode er et seks år gammelt byrå med 35 kreative teknologer, fordelt på rådgivere, prosjektledere, designere og utviklere. Vi har status som 1 av 12 WordPress VIP servicepartnere i verden, og jobber med store WordPress-prosjekter for en rekke norske og internasjonale kunder.

Publisert: 9. juni 2017