Dedicare rekrutterer to nye

Dedicare rekrutterer to nye

Nordens største bemanningsbyrå innenfor helse styrker staben med to nye, dyktige kollegaer. En anbudsansvarlig og en leder for avdelingen for legebemanning skal på plass innen kort tid.

Dedicare er nå på jakt etter to nye kollegaer – en anbudsansvarlig og en leder for avdelingen Doktor. Til førstnevnte stilling er behovet å erstatte en medarbeider som søker nye utfordringer, mens sistnevnte stilling er nyopprettet. Som anbudsansvarlig handler jobben om å følge med på nye anbud, skrive og styre anbudsprosessene. Den nye lederen for legebemanning skal sørge for å styrke Dedicare i et økende marked.
–Med en ny leder for legebemanning ønsker vi å satse mer i et marked som vokser. Mange kommuner har behov for fastleger og kommuneleger, og det etterspørres stadig flere spesialister i helse-Norge. For å ruste oss her oppretter vi en stilling som leder for bemanning av doktorer, sier Bård Kristiansen, administrerende direktør i Dedicare Norge.

Gode ansettelsesforhold
Kristiansen er selv fersk leder i bemanningsbyrået og kommer eksternt fra. Han hevder at Dedicare lenge har vært blant de mest kvalitetsbevisste i bransjen. Dedicare er et ryddig og profesjonelt selskap, noe som har gitt gode resultater over tid. Sterkt fokus på sertifiseringer og kvalitetsrevisjoner sikrer at selskapet gjør en så god jobb som mulig med ansettelseskontrakter, arbeidstidsbestemmelser og andre bemanningsforhold.
–Det har skjedd mye bra de siste årene innen ansettelsesforhold i bemanningsbransjen. Jeg har selv tidligere erfaring fra bransjen, og har opplevd å gå på en smell i forbindelse med arbeidstidsordninger. Både jeg, og Dedicare som selskap, er i dag ekstremt opptatt av ansettelsesforholdene for personellet vårt og at lønn og stillingsvern ivaretas godt. Vi skal opptre ryddig i forhold til arbeidstider og være flinkest i klassen hva gjelder lover og regler, sier Kristiansen.

Solid selskap og trivelige kollegaer
De nye medarbeiderne vil møte et ryddig og solid selskap med lang erfaring og stabile svenske eiere. Dedicare er børsnotert i Sverige og har kontorer i Stockholm, Gøteborg, Oslo og Stjørdal. I Norge jobber 22 trivelige kollegaer, alle med helsefaglig bakgrunn.

Om Dedicare
Dedicare er Nordens største bemanningsselskap innen helsevesenet og startet sin virksomhet i 1996. Dedicare har i dag kontorer i Sverige og Norge og ansetter og rekrutterer leger, sykepleiere, sosialarbeidere og annet helsepersonell. Tilbudet inkluderer privat og offentlig helsepersonell, med alt fra en enkelt medarbeider for en dag til bemanning av hele avdelinger, enheter og eller operasjonsteam. Vi bemanner både Sverige, Norge og Finland, og våre konsulenter er ansvarlige for salg og bemanningsprosessen.

Publisert: 2. november 2017