Cubus vil toppe laget

Cubus vil toppe laget

Cubus søker nå etter to kommersielt tenkende personer med masse passion for produkter, klær og mote. Teft, magefølelse og intuisjon spiller en stor rolle. Det samme gjør forståelsen av kundenes behov og å trives med futt og fart. Du får til gjengjeld stor takhøyde, og mye frihet og glede.

Cubus skal nå toppe laget sitt med to nye stillinger – en produktsjefstilling til dameavdelingen og en innkjøper til barneavdelingen. Kleskjeden er Nordens største, er representert i fem land og har ca. 3200 ansatte. Målsetningene er krystallklare – Cubus skal bli mye større.

Produkt- og innkjøpsdirektør Merete Moen beskriver det unike miljøet i Cubus. Selv har hun jobbet i firmaet i mange år, og trekker frem sine dyktige, engasjerte, positive, fremoverlente og sultne kolleger.
– Vi har en relativt liten organisasjon på Billingstad, der alt blir bestemt, fra idé til ferdig produkt. Alt ifra detaljert klesdesign til satsningsområder med nasjonale og internasjonale føringer, forklarer Moen.

Nordens største

I Cubus hovedkontor på Billingstad er takhøyden stor, og mye frihet gis til de som jobber der. Produktsjefstillingen omtales av Moen for å være en av de mest spennende stillingene innen deres bransje.

– Det å være produktsjef i Cubus med ansvar for dameavdelingen er utrolig spennende og mangfoldig. Du leder den største avdelingen i Nordens største motekjede, og er ansvarlig for design, kolleksjon, kjøp og resultat, sier Moen.

Produktsjefen får lede et stort og dyktig team, bestående av blant annet designere, innkjøpere og innkjøpsassistenter. Personen vil delta i en ledergruppe, og vil dermed få påvirkningskraft i hele Cubus. Denne stillingen gir en svært sentral og synlig posisjon i Cubus, og du vil befinne deg i et team med tre andre produktsjefer på Herre, Barn og Jeans

Innkjøper med forretningssans

Den nye innkjøperen på barneavdelingen får ansvar for varegruppene undertøy, sokker, strømpebukser, ullundertøy, pysj, morgenkåper, luer, hansker og diverse tilbehør. Innkjøperen får ansvar for varekjøp, leveranser og salgsoppfølging. Vedkommende vet hva kommersiell mote er – og har tro på det! Den nye innkjøperen må ha forretningssans og et sterkt ønske om å bidra til vekst på omsetning og bruttofortjeneste. Vekst skapes ved å drive varegruppene fremover ved fokus på bestselgere, produktutvikling og satsninger, noe som motiverer vår nye innkjøper.

Stor tillitt

Produktsjef for Jeans, Jonas Arrelöv, bekrefter hva Moen mener om Cubus’ arbeidsmiljø.  Jeansavdelingen, som er en av de viktigste og raskest voksende avdelingene, har utviklet seg stort under hans fartstid i Cubus.

– Det er fantastisk kult og givende å være en del av Cubus.  Det er tempo overalt i organisasjonen, det gir en veldig stor grad av tillit og det er stor frihet under ansvar.  Det finnes passion, glede og motivasjon som gjennomsyrer hele innkjøps-organisasjonen, alle er viktige, blir sett, blir hørt og bidrar, sier Arrelöv.

Interessert i stillingen? Les mer og søk på stillingen som innkjøper her:
http://nyeogklokehoder.no/stillinger/innkjper-for-cubus-undertytilbehr-barn

Eller produktsjef her:
http://nyeogklokehoder.no/stillinger/produktsjef-for-cubus

Dersom du har spørsmål til stillingsutlysningen er du velkommen til å kontakte Linda Refvik i Nye og Kloke Hoder linda@nyeogklokehoder.no tlf: 930 14 950, eller Evy Nilsen evy@nyeogklokehoder.no, tlf:  92245926.

Publisert: 24. september 2015