Skal bli best på kundeopplevelser – Accenture søker Commerce Consultant

Skal bli best på kundeopplevelser – Accenture søker Commerce Consultant

Accenture Interactive søker en konsulent som er i stand til å drive e-handelsutviklingen, med forståelse for de nye kunde- og forretningsbehovene, og de tekniske utfordringene vi står overfor i en moderne e-handelsløsning.

I et marked i konstant endring stiller leverandører og kunder stadig høyere krav. «For å kunne hjelpe våre kunder i kampen om å bli sett i sitt marked, er vi overbevist om at det handler om å skape de beste kundeopplevelsene», sier Ine Fahle i Accenture Interactive. Å levere ekstraordinære kundeopplevelser krever kompetanse innen en rekke områder, behovet er konsulenter med forretningsforståelse, kreative designere og tekniske arkitekter som sammen finner de beste løsningene.

Accenture Interactive har de siste årene satset tungt på å bli det beste byrået på kundeopplevelse, og har i tillegg til å bygge opp egen kompetanse kjøpt opp selskapene Fjord og Brightstep. Satsingen har allerede kastet av seg, og Accenture Interactive fikk topplassering i kategorien «Digital experience service provider” i Forresters rangering. Accenture jobber med små og store virksomheter som etterspør hjelp til å skape vekst i digitalt salg, både de som ikke helt har tatt steget ut i den digitale sfæren, og de mer modne selskapene som allerede driver med e-handel. Disse selskapene står overfor ulike problemstillinger; fra å optimalisere den digitale kjøpsopplevelsen til å finne de riktige forretningsmodellene i digitale kanaler.

«Det mest spennende med å jobbe i Accenture er at vi jobber med de smarteste og mest innovative menneskene i bransjen, og med de mest spennende selskapene i Norden. Vi har gode muligheter for læring og utvikling som gjør at den enkelte vokser både som person og profesjonelt. Det er også viktig å nevne at vi er en sosial gjeng og har et veletablert og stort tilbud sosiale aktiviteter på tvers av hele Accenture gjennom mange ulike grupper», sier Ine.

For mer informasjon om stillingen >>

Publisert: 19. desember 2017