Agile People 25. februar på Popsenteret

Agile People 25. februar på Popsenteret

Nye og Kloke Hoder inviterer til konferanse om agilt lederskap i samarbeid med svenske Greenbullet.

Hvordan skape virksomheter som inspirerer? Hvordan få mest mulig ut av medarbeiderne? Hvordan lede kreative miljøer? Hvordan designe virksomheter for fremtiden? Du vil blant annet få høre inspirerende foredragsholdere fra Statoil og DICE/Electronic Arts, som har innsikt og dokumenterte resultater fra nye måter å jobbe på.

Agile People handler om å spre konseptet om agile verdier og et agilt tankesett for alle deler av virksomheten. Målet er å skape sunnere organisasjoner for å maksimere ytelse og ansattes engasjement ved hjelp av smidige verktøy, metoder og verdier.

Greenbullet (Gøteborg/Stockholm), som hjelper bedrifter med Talent Management, agilt lederskap og HR, har arrangert tilsvarende konferanser tidligere. Først i 2013 under navnet Agile HR Sweden. Den andre konferansen ble også holdt i Stockholm, men med navnet Agile People Sweden og 170 deltagere. Konferansen ble rangert på topp 20 av verdens beste «Agile Conferences of 2014» av SoftwareDevelopmentToday.com. I tillegg ble konferansen rangert som den beste agile konferanse i Sverige i 2014.

Agile People i Sverige har hatt deltakere fra mange ulike bransjer, og fra spennende virksomheter som Spotify, King og den svenske statsforvaltningen.

– Industrien og størrelsen på organisasjonen er ikke avgjørende. De agile verdiene fungerer for alle typer virksomheter, fordi de er dypt forankret i måten vi er ment å fungere, sier Pia-Maria Thorén, senior rådgiver i Greenbullet.

Les mer om konferansen og registrer deg på agilepeoplenorway.com.

Publisert: 3. februar 2015